ΑΕΜ: Βαριά η ατμόσφαιρα.. σε δεύτερη μοίρα η ήττα από τον ΑΟ Ρηγανά

Κατηγορία: Slideshow

Βαριά η ατμόσφαιρα στο στρατόπεδο στης ομάδας του Μεσολογγίου για το όσα απαράδεκτα διαδραματίστηκα κατά την διάρκεια των καθυστερήσεων του αγώνα με τον ΑΟ Ρηγανά μπροστά στον πάγκο της ομάδας ανάμεσα στο τεχνικό της ομάδας Βασίλη Ξανθόπουλο και ποδοσφαιριστή του συλλόγου, με τους δυο άντρες να πιάνονται στα χέρια και τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν για να τους ξεχωρίσουν.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι σκοπός του άρθρου δεν είναι να δώσουμε το δίκιο η φταίξιμο στην μια η την άλλη πλευρά των εμπλεκομενων, (μεγάλοι άνθρωποι είναι ας τα βρουν μεταξύ τους) αλλά να δούμε ότι για ακόμα μια χρονιά η έλλειψη ισχυρής διοίκησης σε ένα Ιστορικό σωμάτιο όπως είναι η ΑΕΜ έχει και το ανάλογο αντίτιμο.

Δεν μπορεί ένας άνθρωπος όσο και να αγαπαει την ομάδα και να τρέχει καθημερινά 24 ώρες το 24ωρω, να μπορέσει να διαχειριστή έναν ζωντανό οργανισμό με τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες και οι υποχρεώσεις να τρέχουν.

Έστω και την ύστατη στιγμή πρέπει κάποιοι να βγουν μπροστά ώστε η ομάδα μπορέσει να προχωρήσει και να μην παει χαμένη και η φετινή χρονιά.

Προπονητές – ποδοσφαιριστές έρχονται και παρέρχονται αυτή είναι και η μοίρα τους. Το θέμα είναι μέσα από μια κρίση να βγαίνει δυνατότερος και όχι να την αφήσεις να σε σκορπήσει στους πέντε ανέμους.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν δυο τέρματα στο 9΄και το 82΄με τον Γκασούκα 0-2, με τον Πιστιόλη να μειώνει στο 84΄για του γηπεδούχους σε 1-2 που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΜ το Σάββατο 24/01 κόντρα στον Παναγρινιακό στο Αγρίνιο.

Διαιτητές της αναμετρήσεις οι κ.κ Γκιάφης, Πατρόπουλος, Κακατσίδης.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Δουλιώτης, Παλιάτσας Ι., Κάκκος, Τάσσος, Μπαλαμπάνης (85΄Ζαβιτσάνος), Δενδρινός, Πιστιόλης, Γαβρίνας (69΄Φονταλής), Κούσουλας, Αυτζής (69΄Αθανασόπουλος), Παλιάτσας Α.

ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Κατσαβοχρήστος, Μπούρος, Μπαρμπαρούσης, Κωνσταντίνου, Λίτσος, Καραχάλιος, Τόλης (75΄Παπασπύρος), Ρουπάκης (Κουτσομπίνας), Γκασούκας, Μούτσα, Τζαχρήστος Ε. (46΄λ.τ Κουζέλης – λ.τ 78΄Σαμψωνας).