Έλα κι εσύ στη μεγαλύτερη ακαδημία Στίβου της πόλης!

Κατηγορία: Άλλα αθλήματα

Η Ακαδημία στίβου ΠΝΟΗ είναι, η μεγαλύτερη Ακαδημία Στίβου στο Μεσολόγγι και η μοναδική που είναι αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Διανύουμε τον 5ο χρόνο λειτουργίας με τρία εν ενεργεία τμήματα (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου) και φέτος δημιουργούμε και νέο 4ο τμήμα για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου! Ο στίβος στην παιδική ηλικία αποτελεί ένα άθλημα το οποίο μπορεί με τον καλύτερο τρόπο να θέσει τις βάσεις για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού, να αναδείξει και να καλλιεργήσει το όποιο ταλέντο του.  Όλα σχεδόν τα αθλήματα βασίζονται στις αρχές του στίβου καθώς το παιδί μαθαίνει βασικές κινητικές δεξιότητες (δρομικές, αλτικές, ριπτικές) και αυτός είναι και ο λόγος που συστήνεται ως άθλημα στις προηγμένες αθλητικά χώρες.

Στόχος της ακαδημίας μας είναι η καλλιέργεια ενός κλίματος προσανατολισμένου στη μάθηση και όχι στη σύγκριση των επιδόσεων. Μέσα από ποικίλα ψυχαγωγικά παιχνίδια, εστιάζουμε στα ποιοτικά στοιχεία των δεξιοτήτων, στην ομαδική άμιλλα, στην προσωπική βελτίωση, στα βιώματα επιτυχίας και στη θετική αυτοεκτίμηση των μικρών μας αθλητών-τριών. Η ακαδημία μας, διατηρεί και αγωνιστικό τμήμα και ως μέλος του ΣΕΓΑΣ ανιχνεύει αθλητικά ταλέντα δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές-τριές της να βιώνουν μοναδικές εμπειρίες εκπροσωπώντας την πόλη μας σε Διασυλλογικούς και Πανελλήνιους αγώνες! Τέσσερα χρόνια γεμάτα παιδικά και εφηβικά χαμόγελα, ταξίδια, αγώνες, εμπειρίες, συγκινήσεις.

Με χαρά και ανυπομονησία θα υποδεχτούμε πάλι τους μικρούς μας φίλους, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 5 έως 16 ετών και μαζί θα ταξιδέψουμε στο συναρπαστικό κόσμο του Κλασικού αθλητισμού.

Προπονήτρια όλων των τμημάτων μας είναι, η Κα Σταθακοπούλου Μαρία, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με 20ετή εμπειρία στην Εκπ/ση, Δίπλωμα Ειδικότητας στον Κλασικό Αθλητισμό (Στίβο), Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία και Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Προπονητή Α’ κατηγορίας.

Οι προπονήσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στo γραφείo του συλλόγου μας στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου, τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Σάββατο: 11/09/2021 & Κυριακή 12/09/2021 στις 18:00-20:00.

Εγγραφές θα γίνονται και στις κάτωθι ώρες των προπονήσεων.

ΤΜΗΜΑ 1 (Νήπια & Α΄Δημοτικού): ΤΡΙΤΗ 4.00-5.00μμ, ΠΕΜΠΤΗ 4.00-5.00μμ

ΤΜΗΜΑ 2 (Β΄& Γ΄τάξεις Δημοτικού): ΤΡΙΤΗ 5.00-6.00μμ, ΠΕΜΠΤΗ 5.00-6.00μμ

ΤΜΗΜΑ 3 (Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεις): ΔΕΥΤΕΡΑ 4.00-5.00μμ, ΤΕΤΑΡΤΗ 4.00-5.00μμ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.00-5.00μμ

ΤΜΗΜΑ 4 (Α΄ Γυμνασίου έως και Β΄Λυκείου): ΔΕΥΤΕΡΑ 5.00-6.00μμ, ΤΕΤΑΡΤΗ 5.00-6.00μμ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.00-6.00μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Προπονήτρια των Ακαδημιών, καθημερινά 18.00 - 21.00 στο τηλ.: 6936630382.

Μάθετε περισσότερα για εμάς στη σελίδα μας στο fb: Στίβος ΠΝΟΗ Μεσολογγίου

Καλή αθλητική χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία! 

                                                                                                                 Εκ της Διοικήσεως