Ασημένιο μετάλλιο για το στίβο ‘’ΠΝΟΗ’’ στον αγώνα αλληλεγγύης και προσφοράς του ΣΕΓΑΣ

Κατηγορία: Άλλα αθλήματα

 

Μια ανάσα από το 2022…

Ο αθλητικός σύλλογος ΠΝΟΗ ολοκλήρωσε την αγωνιστική του δραστηριότητα για το 2021 με τη συμμετοχή του σε έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου του ΣΕΓΑΣ σε ανώμαλο έδαφος με κοινωνικό χαρακτήρα, έναν αγώνα αλληλεγγύης και προσφοράς.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν την Κυριακή 19/12/2021 στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας όπου μαζί με άλλους οι οικογένειες των αθλητών-τριών μας πρόσφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας για να μοιραστούν ενόψει των Χριστουγέννων σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στην αποστολή έλαβαν μέρος επτά αθλητές-τριές μας που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στιγμές χαράς και συγκίνησης μάς χάρισε ο αθλητής μας Σωτήρης Τρίτσης - από τους πρώτους αθλητές του συλλόγου μας – που κέρδισε τη 2η θέση στα 500μ στην κατηγορία Κ12 με χρόνο 1,47! Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του έφηβου αθλητή μας Γιάννη Τζαμανή στα 1000μ Κ14 που τερμάτισε 6ος σε έναν απαιτητικό αγώνα με πολύ γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Ένα καλό team μικρών (εκκολαπτόμενων) αθλητών-τριών αντοχής αποτελούμενο από τους Διονύσιο Αντζουλάτο, Διονύσιο Νικολάου, Δήμητρα Καραπάνου και Βερονίκη Παπουτσοπούλου έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στα 500μ και στη μεικτή σκυταλοδρομία 4χ500μ. Θερμά συγχαρητήρια στη μοναδική μας συμμετοχή στα 1000μ κοριτσιών με εκπρόσωπο την Κάτια Διαμαντοπούλου. «Συνεχίζουμε να τρέχουμε, γιατί όσο περισσότερο τρέχουμε, τόσο καλύτεροι άνθρωποι γινόμαστε»!

Επόμενος στόχος τα Πρωταθλήματα Ανωμάλου Δρόμου που θα πραγματοποιηθούν στην αρχή της νέας αγωνιστικής χρονιάς.