Συμμετοχή της ΠΝΟΗΣ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18

Κατηγορία: Άλλα αθλήματα

Στη μάχη «ρίχτηκε» η γυναικεία αποστολή της ομάδας μας (Κ16) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα κόντρα σε μεγαλύτερες ηλικιακά συναθλήτριες (Κ18) …

Ένα πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα με πρωινές και απογευματινές αναμετρήσεις - το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 - που ενθουσίασε τις αθλήτριές μας και ανέβασε την αδρεναλίνη τους!

Η έμπειρη σπρίντερ αθλήτριά μας Άννα Αντωνοπούλου κατάφερε να πιάσει και σε αυτήν την κατηγορία το όριο βαθμολόγησης (14.64) στα 100μ με χρόνο 14.51. Συγχαρητήρια για την επιμελή προσπάθειά της και την πειθαρχία της προκειμένου να κατακτήσει το στόχο της.

Η αθλήτρια της αντοχής μας Μαρία Δαουτίδη, ακολουθώντας με πείσμα το γρήγορο ρυθμό της κούρσας των 1500μ. έπιασε το όριο βαθμολόγησης (6.03) με χρόνο 6.02.

Εμφανής η εξέλιξη της αθλήτριάς μας Ευδοκίας Μπαλή (100μ) που φέτος εντάχθηκε στο αγωνιστικό team του στίβου.

Στα 100μ αγωνίστηκε και η αθλήτριά μας Αθανασία Σαλτού που βελτίωσε την ατομική της επίδοση.

Οι τέσσερις αθλήτριές μας συμμετείχαν και στο ομαδικό αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4χ100μ. Μια αστοχία σε μια αλλαγή της σκυτάλης, μάς απομάκρυνε από το στόχο μας: την κατάκτηση του ορίου βαθμολόγησης. Παραμένουμε όμως αισιόδοξοι γιατί, η ομάδα της σκυτάλης είναι «δεμένη» και αυτό θα είναι κινητήρια δύναμη για να επιτύχει την επόμενη φορά το στόχο της. Όμως οι στόχοι μας δε μετριούνται μόνο σε χιλιόμετρα, χρόνους και αγώνες αλλά και σε απόλαυση, ευεξία, εσωτερική ισορροπία. Στιγμές και συναισθήματα που δεν εξηγούνται παρά μόνο βιώνονται «επειδή όλα είναι δρόμος».