Εμπειρία ζωής για τους αθλητές/τριες της «Πνοης»

Κατηγορία: Άλλα αθλήματα

 

Την Κυριακή 19/3/2023 η ΠΝΟΗ έλαβε μέρος στο 2ο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός στη χώρα μας, που είναι ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας.

Με απόλυτη επιτυχία, η οποία αποτυπώθηκε στη μαζική συμμετοχή που άγγιξε τους 19.000 δρομείς όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε και φέτος με την υπογραφή του Σέγας και του Δήμου Αθηναίων, αφιερωμένος στη μνήμη του συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Ένα «ποτάμι» δρομέων πλημμύρισε κυριολεκτικά το κέντρο της πόλης σε τρεις διαδρομές (21χλμ-5χλμ-Family Run).

Έντονα τα συναισθήματα, πολλές οι σκέψεις που περνούν απ’το μυαλό βιώνοντας αυτή τη μοναδική εμπειρία με χιλιάδες δρομείς να τρέχουν και να τερματίζουν μπροστά στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, χιλιάδες θεατές να χειροκροτούν και χιλιάδες εθελοντές να συνεργάζονται άρτια προσφέροντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Η σκέψη που επικράτησε ήταν, πως «αυτή είναι η Ελλάδα που μας αξίζει», η Ελλάδα του αθλητισμού και του πολιτισμού!

Ο αθλητισμός είναι από τα πιο σπουδαία κινήματα και πρεσβεύει και εκπροσωπεί ιδανικά που θέλουμε στην κοινωνία μας.

Η συγκίνηση κορυφώθηκε με την επίδοση του έφηβου αθλητή μας Γιάννη Τζαμανή που τερμάτισε 35ος στη γενική κατάταξη των 7.000 συμμετεχόντων δρομέων με χρόνο 19.13 στα 5χλμ και 4ος στην κατηγορία του (15 έως 18 ετών). Εξαιρετική και η επίδοση του αθλητή μας Κων/νου Μπισδέκη στην ίδια διαδρομή που τερμάτισε 51ος με χρόνο 19.52 και 5ος στην κατηγορία του. 

Η Μαρία Δαουτίδη στα 5χλμ με χρόνο 28.54 κατέκτησε την 5η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία.

Θερμά συγχαρητήρια και στις αθλήτριές μας Τζένη Νικολοπούλου, Ευδοκία Μπαλή & Κάτια Διαμαντοπούλου για τον τερματισμό τους.

«Τρέχουμε για την Υγεία, προστατεύουμε την Ζωή».