Χάλκινο μετάλλιο για την ''Πνοή'' στο διασυλλογικό Πρωτάθλημα τριαθλου Κ14

Κατηγορία: Άλλα αθλήματα

Το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, ολοκληρώθηκε ο Α’ αγώνας του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Τριάθλου Κ14, που αφορούσε αλτικά αγωνίσματα (μήκος, ύψος και εμπόδια) στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Συγχαίρουμε όλη την αποστολή των παιδιών μας για τις επιδόσεις τους και στα τρία αγωνίσματα αλλά κυρίως για την προσπάθειά τους να ανταπεξέλθουν τεχνικά στο άλμα εις ύψος καθώς στο στάδιό μας το συγκεκριμένο αγώνισμα (λόγω έλλειψης στρώματος ύψους) δε μπορεί να εξελιχθεί.

Σε όλα τα αγωνίσματα στίβου, η υλικοτεχνική υποδομή του σταδίου μας είναι ελλιπής έως ανύπαρκτη και ο σύλλογός μας με το δικό του αθλητικό υλικό προσπαθεί να προετοιμάζει όσο το δυνατό καλύτερα τους αθλητές/τριές του προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις των αγωνισμάτων. Μπράβο στα παιδιά μας που συνεχίζουν και προπονούνται με πάθος παρά τις δυσκολίες και τον άνισο αγώνα που δίνουν κάθε φορά με αντιπάλους-συναθλητές άλλων σωματείων που διαθέτουν την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.

Χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Γωγώ Καραπάνου στα 60μ εμπόδια κοριτσιών στο Κ14!

Στον αγώνα 50μ κοριτσιών Κ12, η αθλήτριά μας Μαρία Μπρούνου τερμάτισε πρώτη και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στον ίδιο αγώνα και ασημένιο μετάλλιο η αθλήτριά μας Βερονίκη Παπουτσοπούλου!

Οι αγώνες είναι ευκαιρία για τον κάθε αθλητή/τρια να γνωρίσει και να βελτιώσει τον εαυτό του.

Σε κάθε αγώνα στίβου, το χρονόμετρο, ο πήχης και η μεζούρα είναι, οι αντίπαλοι όλων των αθλητών/τριών.

Ούτε η νίκη θα πρέπει να μας δημιουργεί αλαζονεία και υπεροψία αλλά ούτε και η ήττα θα πρέπει να μας απογοητεύει!

Σε αυτές τις ηλικίες, δεν έχει τόση σημασία, αν θα κερδίσει ή αν θα χάσει τον αγώνα. Η συμμετοχή από μόνη της είναι ένα πολύ σπουδαίο γεγονός που δημιουργεί συναρπαστικά και ανεπανάληπτα συναισθήματα γιατί, «Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό».