Στίβος | Χρυσά μετάλλια και διακρίσεις για τον Χαρίλαο Τρικούπη

Κατηγορία: Άλλα αθλήματα

Δευτέρα 10/04/23 στο ΔΑΚ Αγρινίου, διεξήχθη ο δεύτερος αγώνας ανοικτού Στίβου της κατηγορίας Κ14 ( 2010 – 2011), που ήταν το Ριπτικό Τρίαθλο. Στο Τρίαθλο αυτό τα αγωνίσματα είναι: 60 Μ , Ρίψη με μπαλάκι 200 γρ. και Σφαιροβολία 3 κιλών και συμμετείχαν αθλητές –τριες σωματείων της Αιτωλ/νίας.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη συμμετείχε στον αγώνα αυτό με τέσσερεις (4 ) συνολικά αθλητές –τριες. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα στα Αγόρια ήταν ο αθλητής μας Μπαλαμπάνης Θωμάς , ο οποίος κατέλαβε:

Πρώτη (1 ) θέση στα 60 Μ .

Πρώτη ( 1 ) θέση στη Σφαίρα

Πέμπτη ( 5 )θέση στο Μπαλάκι.

Με τις επιδόσεις του αυτές κατέκτησε και την ΠΡΩΤΗ ( 1 ) θέση στην συνολική κατάταξη του Τριάθλου.

Στα Κορίτσια η Σωτηροπούλου Βασιλεία , η Αντωνοπούλου Θεοδώρα και Κολοκότσιου Λαμπρινή αγωνίστηκαν δυνατά με θέληση σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ και μπαίνοντας τελικά στην δεκάδα , αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.Να τονίσουμε εδώ ότι ηλικιακά ήταν οι μικρότερες

Ήταν μια όμορφη αθλητική διοργάνωση όπου το νέο αίμα του Στίβου της Πόλης μας έδωσε ένα δυναμικό και αισιόδοξο παρών . Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους και ευχόμαστε καλή συνέχεια .

Υ.Γ. Στο ΔΑΚ Μεσολογγίου - σε αντίθεση με την υπόλοιπη χώρα – δεν υπάρχουν ούτε Εμπόδια ούτε Στρώμα Ύψους , ούτε και όργανα Ρίψεων εδώ και πολλά χρόνια και δεν συγκινείται κανείς. Δυστυχώς   τα παιδιά μας – τα παιδιά της πόλης μας - συναγωνίζονται με παιδιά από πόλεις που έχουν τα πάντα και αυτό, προπονητικά είναι βασικότατος λόγος να μην εξελίσσονται όπως πρέπει και αγωνιστικά να μειονεκτούν. Επίσης τρία χρόνια αναμένουμε την τοποθέτηση Ταρτάν (ελαστικός , σύγχρονος τάπητας Στίβου).Το ξαναγράφουμε μπας και ακουστούμε εν όψει και Δημοτικών εκλογών.