Χ.Τρικούπης | Συμμετοχή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18

Κατηγορία: Άλλα αθλήματα

 ΣΤΙΒΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Συμμετοχή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18 (2006-2007) και (2008-2009)

Σάββατο 29/04/2023, διεξήχθη από τον ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα (Παμπελοποννησιακό Στάδιο) το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 με συμμετοχή τριάντα Σωματείων και τουλάχιστον τριακοσίων αθλητών -τριών από Πελοπόννησο, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Αιτωλ/νία.

Αποτελεί την πρώτη Διασυλλογική ιεραρχικά διοργάνωση των επίσημων κατηγοριών που γίνεται εφέτος στην Πάτρα. Η Κ 18 είναι κατηγορία με μεγάλη δυσκολία και δυνατό ανταγωνισμό, λόγω και του υψηλού επιπέδου, αλλά και του μεγάλου ηλικιακά εύρους αθλητών- τριών (2006-2007) αλλά και των μικρότερων της Κ16 (2008-2009) που μπορούν να συμμετέχουν στην κατηγορία αυτή.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη κατάφερε και συμμετείχε σε αυτή τη δύσκολη διοργάνωση με τέσσερεις (4) αθλήτριες και έναν( 1) αθλητή. Να τονίσουμε ότι οι τρεις (3) από τις τέσσερεις αθλήτριες μας ηλικιακά ανήκουν στην Κ 16 (2009) και η αποστολή τους ήταν δύσκολη , λόγω ηλικίας ( προπονητικής και ημερολογιακής )

Οι αθλητές- τριες μας αγωνίστηκαν δυνατά και με πάθος, πλασαρίστηκαν σε ικανοποιητικές θέσεις, έπιασαν τα όρια βαθμολόγησης της ομοσπονδίας και βελτίωσαν τα εφετινά τους ρεκόρ.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της ομάδας μας στα 4χ100 κοριτσιών , που τερμάτισαν ένατες (9) επί συνόλου δεκατεσσάρων πολύ δυνατών ομάδων (14) . Την ομάδα αποτελούσαν οι : Κυπριώτη Λαμπριάνα, Αναστασίου Ελευθερία , Καπνίση Μαριτίνα και Βελτσίστα Βασιλική.

Η Βελτσίστα Βασιλική(2009), στα 100 Μ έκανε 13,88 sec., τερματίζοντας δεύτερη στη σειρά της και δέκατη έκτη (16 )στην τελική κατάταξη επί συνόλου εξήντα πέντε (65 ) αθλητριών.

Στο ίδιο αγώνισμα η Αναστασίου Ελευθερία(2008)                          --ανέτοιμη λογω τραυματισμού-- έκανε 14,90 στην πρώτη της εμφάνιση για φέτος.

Η Καπνίση Μαριτίνα επίσης στην πρώτη της εμφάνιση στο Ακοντισμό κατεταγη δωδέκατη ( 12 ). Ικανοποιητική θέση λογω ηλικίας (2009).

Ο Ψυχράμης Σπύρος και αυτός στην πρώτη του εμφάνιση στην Κ 18 και στον ανοιχτό Στίβο, έκανε 12,90 στα 100 Μ, αφήνοντας ελπίδες για το μέλλον.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την αθλήτρια μας Κυπριώτη Λαμπριάνα -- που αντικατέστησε στο παρά πέντε την ασθενή Μπλαχούρα Αλεξάνδρα –στα 4 χ100 Μ και βοήθησε την ομάδα στην επιτυχία αυτή.

Συγχαρητήρια στους αθλητές – τριες μας, κυρίως για την συμμετοχή τους, αλλά και την αγωνιστική τους διάθεση και θέληση.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου προσπαθεί πάντα για την πρόοδο και άνοδο του αγωνιστικού αθλητισμού στην πόλη μας. Όμως αν δεν βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, πολύ δύσκολα ο Στίβος στην πόλη μας θα γίνει πιο μαζικός, πιο ποιοτικός και πιο ανταγωνιστικός σε Διασυλλογικό αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο.