Στίβος ΠΝΟΗ | Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Κατηγορία: Άλλα αθλήματα

 

Το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Ιουλίου 2023, η ΠΝΟΗ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα! Όλα τα νέα αστέρια του ελληνικού κλασικού αθλητισμού έδωσαν το παρών σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση που φέτος πλησίασε τους 1500 αθλητές/τριες απ΄όλη την Ελλάδα!

Συγχαρητήρια στις έφηβες αθλήτριές μας Τζένη Νικολοπούλου & Άννα Αντωνοπούλου για τη συμμετοχή τους στα 100μ Γυναικών, στο πιο δημοφιλές αγώνισμα που έχει πάντα το μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών που φέτος έφτασε τις εκατό! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί, κάθε χρόνο σταθερά η πόλη μας εκπροσωπείται στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου από το σύλλογό μας!

Κερδίζοντας σημαντικότατες εμπειρίες για το μέλλον, φτάσαμε αισίως στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ώρα για αναστοχασμό! Ώρα για στοχοθεσία-η διαδικασία που προσθέτει αξία στη ζωή μας! Γιατί, "αν θες να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, εξάρτησέ την από έναν στόχο, όχι από ανθρώπους ή αντικείμενα."

Καλή συνέχεια καλοκαιριού!

Καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη σε ένα νέο αθλητικό ταξίδι, οπλισμένοι με δύναμη, έμπνευση και δημιουργικότητα και πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο αθλητισμός!