Στίβος Πνοή: Μια σπουδαία διάκριση για την πόλη μας

Κατηγορία: Άλλα αθλήματα

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΝΟΗ συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου το Σάββατο 3/2/2024 που διεξήχθη στην Πάτρα, στο Έλος Αγυιάς.

Στην πιο δύσκολη αναμέτρηση της χρονιάς, ο αθλητής μας Γιάννης Ξεσφίγγης Κ14 κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων του και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 1500μ βελτιώνοντας και τον ατομικό του χρόνο στα 5:20! Μια σπουδαία διάκριση για την ΠΝΟΗ και την πόλη μας, η κατάκτηση της 1ης θέσης στο βάθρο που μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.

Η αθλήτριά μας Βερονίκη Παπουτσοπούλου σε μια - υψηλών απαιτήσεων - αναμέτρηση τερμάτισε με άνεση στην 6η θέση στις τριανταπέντε συναθλήτριες-αντιπάλους της στο ίδιο αγώνισμα με χρόνο 6.10!

Συγχαρητήρια στη συμμετοχή της αθλήτριάς μας Ευφροσύνης Σαμαλέκου που κατάφερε να βελτιώσει την ατομική της επίδοση κατά 42’’ μόλις σε ένα μήνα και να τερματίσει με χρόνο 6.29 στον ίδιο αγώνα!

Στα 3000μ Αγοριών Κ16 συμμετείχε ο αθλητής μας Σωτήρης Τρίτσης που προσπάθησε για το καλύτερο!

Συνεχίζουμε… με γνώμονα πάντα τα παιδιά μας να αντλούν ευχαρίστηση γιατί είναι το μόνο κίνητρο που θα τα κρατήσει στον αθλητισμό και δη στον αγωνιστικό αθλητισμό!

Σεβόμαστε την προσπάθεια, τη συγκέντρωση και το κουράγιο που χρειάζεται ένα παιδί για να αγωνιστεί σε ένα άθλημα!

Συγχαρητήρια ομάδα!