ΠΝΟΗ: Η νέα γενιά του συλλόγου μας στο ΤΡΙΑΘΛΟ

Κατηγορία: Άλλα αθλήματα

Μια σπουδαία αγωνιστική εμπειρία βίωσαν οι μικροί αθλητές/τριές μας το Σάββατο 30/3/2024 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στο αθλητικό κόσμημα της Πάτρας!

Οι αθλητές-τριες της κατηγορίας Κ14 συμμετείχαν στο Διασυλλογικό Δρομικό Τρίαθλο, όπου οι νικητές των αγώνων προκύπτουν από το άθροισμα της βαθμολογίας των τριών αγωνισμάτων. Στην ίδια διοργάνωση και οι αθλητές/τριες Κ12 σε ατομικά αγωνίσματα. Τα παιδιά μας αγωνίστηκαν σε πραγματικές συνθήκες αγώνων στίβου με πιστόλι εκκίνησης, ηλεκτρονική χρονομέτρηση και Photo Finish. Η ΠΝΟΗ δήλωσε δυναμικά την παρουσία της με είκοσι δύο συμμετοχές! Η νέα γενιά του συλλόγου μας απέδειξε την αξία της! Συγχαρητήρια στην αποστολή μας για τις επιδόσεις, την ενότητα μα και την ψυχική ανθεκτικότητα. «Ο αθλητισμός είναι ένα εργαστήρι ψυχικής ανθεκτικότητας» και τα παιδιά μας άντεξαν τις πολύωρες δοκιμασίες καθώς συμμετείχαν σε τρία απαιτητικά αγωνίσματα (ταχύτητα, αντοχή και μήκος) που κράτησαν σχεδόν όλη τη μέρα λόγω του τεράστιου αριθμού συμμετεχόντων αθλητών/τριών.

Ο Ιωάννης Ξεσφίγγης κέρδισε την 6η θέση στη γενική κατάταξη των ενενήντα δύο αντιπάλων του στα 800μ με χρόνο 2.36 και την 11η θέση στη γενική βαθμολογία του Τριάθλου. Η αθλήτριά μας Βερονίκη Παπουτσοπούλου κέρδισε την 11η θέση στη γενική κατάταξη στα 800μ στα εκατόν εβδομήντα τρία κορίτσια της κατηγορίας της με χρόνο 2.57. Η Αγαθή Ντρούκα πλασαρίστηκε στην 14η θέση στα 60μ. Η Μαρία Ξηρού κατετάγη 17η στη γενική βαθμολογία Τριάθλου. Ο Νικόλας Μακρής στα 600μ τερμάτισε 6ος στην κούρσα των εικοσιτεσσάρων αθλητών ενώ ο Κων/νος Καραπάνος και ο Άγγελος Καμπάς έλαβαν μέρος στα 50μ και κέρδισαν την 8η και 9η θέση αντίστοιχα στους τριάντα τέσσερις αντιπάλους τους. Η Γεωργιάννα Ντρούκα ήταν 15η στα 50μ σε σύνολο εξήντα πέντε αθλητριών. Στο ίδιο αγώνισμα πρωτοεμφανιζόμενες η Λυδία Καμπά και η Έλλη Συγγούνη. Ο Αλέξης Καλαμάκης δοκίμασε τις δυνάμεις του στο Vortex. Η Άλκηστη Κουτσαγγέλη, η Μαρία Νικολακοπούλου, η Βάσια Μακρή και η Μελίνα Καλαμάκη έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση στην κούρσα των 60μ. Η Κατερίνα Τσιλιγιάννη και η Πηγή Νικολοπούλου «ρίχτηκαν» στο στίβο της μάχης. Η Ευφροσύνη Σαμαλέκου, η Χριστίνα Μανώλη και η Έλλη Τσιμικλή βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ στα 800μ. Ο Διονύσης Αντζουλάτος και ο Δημήτρης Συγγούνης βελτίωσαν επίσης τους ατομικούς τους χρόνους στο ίδιο αγώνισμα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, τους φίλους γονείς για την παρουσία τους και την ενθαρρυντική τους στάση!