Αναστολή των εμβολιασμων με Johnson & Johnson σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο

Σε αναστολή των εμβολιασμών με το εμβόλιο Johnson & Johnson προχωρανε από τις 19 Μαΐου τα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου μετά από σχετική εντολή του Υπουργείου Υγείας όπως αναφέρουν σε σχετικές ανακοινώσεις τους.

Για τους λογούς που πάρθηκε η παραπάνω απόφαση δεν γίνεται κάποια αναφορά, αλλά μάλλον θα σχετίζεται με την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει ο εμβολιασμός με το συγκεκριμένο εμβόλιο στα νησιά λογω του ανοίγματος του τουρισμού.

Οι σχετικές ανακοινώσεις των νοσοκομείων:

Από την Διοίκηση του Γ.Ν Αιτωλ/νίας – Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι μετά από σχετική εντολή του Υπουργείου Υγείας από Τετάρτη 19/05/2021 αναστέλλονται οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο Johnson   στο Νοσοκομείο μας μέχρι νεωτέρας.

Από την διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου, γίνεται γνωστό ότι, κατόπιν εντολής του Υπουργείου Υγείας, αναστέλλονται από 19/5/2021 οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο Αγρινίου μέχρι νεωτέρας.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr