Ευρεία νίκη και πρόκριση στο κύπελλο για τον Όμηρο επί του Ναυπακτιακού

Κατηγορία: Κύπελλο

Φωτο Αρχείου

Ευρεία νίκη και πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας για τον Όμηρο Νεοχωρίου επί του Ναυπακτιακού Αστέρας το μεσημέρι της Κυριακής 30 Δεκεμβρίου με σκορ 4-0.

Τα τέρματα της αναμέτρησης:

23΄ΓΚΟΛ, γύρισμα στην περιοχή του Μανθόπουλου, ο Γκάτσης θα ανατραπεί από τον Κοκώνη και πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γκάτσης στέλνονταν την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζέρβα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0.

81΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Καβαλιέρη, λάθος συνεννόηση ανάμεσα σε Ζέρβα και Κοκώνη, με σουτ ο Γκάτση μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-0.

83΄ΓΚΟΛ, ωραίος συνδυασμός Βασιλάρη, Γκάτση με τελικό αποδέκτη μέσα στην περιοχή τον Νούλα, με σουτ ο τελευταίος θα κάνει το 3-0.

91΄ΓΚΟΛ, μπαλιά του Τάσου Φράγκου κάτω από τη μεσαία γραμμή για τον Κούση που θα κερδίσει στο σπριντ το Σδρόλια και με πλασέ θα κάνει το τελικό 4-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Κολοσιώνης και Καλαμπόκης.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: (Γιώργος Ζήκος) Δουλιώτης, Καβαλιέρης, Κολοβάκης, Μανθόπουλος, Μπαλαμπάνης (46΄λ.τ Ματσιγκας), Τσώνης, Βασιλάρης (89΄Φράγκος Τ.), Τσίμπιτσης, Σεραφίγκος (87΄Κούσης), Γκάτσης, Βαλτογιάννης (46΄λ.τ Νούλας).

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: (Σίνισα Γκόγκιτς) Ζέρβας, Νικολακόπουλος, Σδρόλια, Κοκώνης (87΄Σίνης), Θεοχάρης (49΄λ.τ Κέλι), Κωστής (50΄λ.τ Κονίδας), Γιαννόπουλος Π., Γιαννόπουλος Π. (79΄Τσιακούμης), Γραμματικόπουλος, Σαμπανέϊ, Γκασούκα.