Νίκη και πρόκριση στο κύπελλο για τον Παναγρινιακό

Κατηγορία: Κύπελλο

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας με 2-0 επί του αξιόμαχου Ρηγανά πήρε η ομάδα μας στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η ομάδα του Γιάννη Κατσαρού είχε τις πρωτοβουλίες και τις καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με Μήλιο και Αλ Ομπισάτ. Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στο Ρηγανά στο 47 όμως το σουτ του Αριστόπουλου μέσα απ την περιοχή πέρασε άουτ.

Ο ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ συνέχισε να πιέζει και είχε δοκάρι στο 56 με σουτ του Τσάκνη που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κοσμά. Στο 75 σουτ του Μικρόπουλου μπλόκαρε ο Μπαλάφας. Στο 81 ο Αλ Ομπισάτ με προσωπική ενέργεια και διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

Το τελικό 2-0 έγινε στο 90 όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη ο Κοσμάς έδιωξε και στην επαναφορά ο Αντωνόπουλος έκανε το 2-0.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: (Γ. Κατσαρός) Μπαλάφας, Τσοπανάς (57 λ.τ Τσακανίκας), Κοντογιάννης, Αυφαντόπουλος, Καλοκαίρης, Μανιώτης, Τσιούνης (86 Αντωνόπουλος) Πατίλας (62 Γιαννόπουλος), Τσάκνης, Μήλιος, Αλ Ομπισάτ (86 Παλιάτσας)

ΡΗΓΑΝΑΣ: (Κ. Βαγενάς) Κοσμάς, Μπούρος, Κοντός (70 Σαγάνας), Νταλαπέρας, Σαγάνης (80 Μπιτσικώκος), Καραχάλιος, Κωστής (46 Σαμψώνας), Ντίνος (80 Ντζιμάνης), Μικρόπουλος, Μούτσα, Αριστόπουλος