Πανέτοιμος για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου ο Αστέρας Μεσολογγίου

Κατηγορία: Κύπελλο

Πανέτοιμος και πάνοπλος αναμένεται να παραταχθεί ο Αστέρας Μεσολογγίου στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα Καμαρούλας. Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, το μεσημέρι και ώρα 3:30 μ.μ., στο βοηθητικό γήπεδο Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου η ομάδα μας υποδέχεται για το Α’ γύρο του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας 2023-24, την ομάδα του Αγρινίου, με στόχο τη νίκη- πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο προπονητής μας, έπειτα από το ρεπό του Σαββατοκύριακου λόγω των Δημοτικών εκλογών, είδε όλους τους παίκτες να δηλώνουν παρών για τον αυριανό αγώνα και να τίθενται στη διάθεσή του, εκτός του τραυματία Βασίλη Σιαμήτρου. Στα ευχάριστα, επίσης, είναι οι επιστροφές στις προπονήσεις της ομάδας μας δύο πολυτίμων και έμπειρων παικτών, του Μπάμπη Αγγελάκη και του Γιάννη Γερετσιάν, οι οποίοι προσθέτουν εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ μας. Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, η ομάδα μας στοχεύει στη διάκριση του Κυπέλλου και αναμένεται να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία, απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα.

Ο Αστέρας Καμαρούλας φέτος αγωνίζεται στη Β’ Κατηγόρια του πρωταθλήματος του Νομού μας και θα είναι μία εκ των διεκδικητών ομάδων για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Είναι μία αξιόμαχη ομάδα και σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την ομάδα μας.

Οι δύο ομάδες είχαν πρόσφατα τεθεί αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και συγκεκριμένα την αγωνιστική περίοδο 2021-22, όπου η ομάδα μας επικράτησε και στους δύο αγώνες του πρωταθλήματος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Βλάχος, Διώτης και Κοσυφαρίνη.