Με ήττα στο Δοκίμι έκλεισε τη φετινή σεζόν ο Αστέρας Μεσολογγίου

Κατηγορία: Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Την ήττα  με 5-2 γνώρισε ο Αστέρας Μεσολογγίου στο Δοκίμι από τον τοπικό Απόλλων Δοκιμίου, ολοκληρώνοντας τις φετινές του ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις για τη σεζόν 2021-22. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, το μεσημέρι, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες και σε έναν αγωνιστικό χώρο-στολίδι για τη Κατηγορίας μας!

Στα του αγώνα, έγινε ένα παιχνίδι ανοικτό και από τις δύο ομάδες, που αγωνίστηκαν χωρίς σκοπιμότητες και η ποιότητα των γηπεδούχων αποτυπώθηκε στο τελικό αποτέλεσμα. Ο Αστέρας Μεσολογγίου έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς παίκτες να αγωνιστούν στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, να αποκομίσουν εμπειρίες και να αντιληφθούν τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες των αγώνων στη μεγάλη Κατηγορία του Νομού μας.

Στο Α’ ημίχρονο οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν αναγνωριστικά στα πρώτα λεπτά, η ομάδα μας ήλεγχε το παιχνίδι, δεν κινδύνευσε από τους γηπεδούχους μέχρι να σημειώσει το πρώτο της γκολ. Ο Απόλλων είχε μια φλύαρη υπεροχή αλλά η ομάδα μας στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία προηγήθηκε στο σκορ. Όμως δύο άπειρα λάθη της ομάδας μας επέτρεψαν στους έμπειρους παίκτες του Απόλλων να ανατρέψουν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

22′ Πρώτη ευκαιρία του αγώνα για τους γηπεδούχους, όταν σε βαθιά μπαλιά που έγινε στη περιοχή του Αστέρα, ο Ζαρκαδούλας κοντρόλαρε τη μπάλα, αλλά πιεζόμενος από τον Μανέτα έκανε το σουτ που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσερίκου.

28′ Νέο σουτ του Στραβοδήμου αυτή τη φορά, μέσα στη περιοχή του Αστέρα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσερίκου.

31′ ΓΚΟΛ και 0-1 για τον Αστέρα με τον Ελένη να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ στην ομάδα, όταν από πάσα του Παλιάστσ έξω από τη περιοχή του Απόλλων, ο Ελένης με κεφαλιά τροφοδότησε αριστερά τον Γιαβρούτα, αυτός έκοψε τη μπάλα πάλι στον Ελένη μες τη περιοχή και πρόλαβε την έξοδο του Δαραβάλη, πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του.

34′ Ωραίο προσπάθεια και σουτ του Μαυραγάνη έξω από τη περιοχή του Απόλλων, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δαραβάλη.

36′ Νέο καλό σουτ για τον Αστέρα, έξω από τη περιοχή βρέθηκε ο Κουτσομπίνας που έπιασε δυνατό σουτ και με τις άκρες των δαχτύλων ο Δαράβαλης έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του , κόρνερ.

38′ ΓΚΟΛ και 1-1 για τον Απόλλων, όταν σε λάθος του Κουτσομπίνα σε επίθεση της ομάδας μας, έκλεψαν τη μπάλα οι γηπεδούχοι, βγήκαν στην αντεπίθεση, βρίσκοντας ανοργάνωτη την άμυνα μας και ο Στραβοδήμος έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας, μες τη περιοχή απέναντι στον Τσερίκου πλάσαρε εύστοχα για την ισοφάριση.

40′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Απόλλων Δοκιμίου, αρχικά ο Στραβοδήμος στο ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε ωραίο δυνατό σουτ αλλά ο Τσερίκου σε ετοιμότητα απέκρουσε ασθενώς , στην επαναφορά της μπάλας από πολύ κοντά ο Κορομηλάς Α. πλάσαρε ξανά τον Τσερίκου αλλά ο τερματοφύλακάς μας πάλι σωτήρια απέκρουσε σε κόρνερ.

44′ ΓΚΟΛ και 2-1 για τον Απόλλων Δοκιμίου με κεφαλιά του Δαλαγιώργου. Όλα ξεκίνησαν από ένα ανύπαρκτο φάουλ που υπέδειξε η επόπτρια κα Βασιλείου κοντά στο κόρνερ, σε τζαρτζάρισμα του Κουμπαρούλη στον Κορομηλά Α. Ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης διαμαρτυρήθηκε για τη λανθασμένη υπόδειξη με συνέπεια να δεχθεί τη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Γκιάφη. Το φάουλ εκτελέστηκε μες τη περιοχή μας και ο αμαρκάριστος Δαλαγιώργος από κοντά, στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσερίκου.

Στο Β’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν γρήγορα δύο γκολ και ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι. Η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε από τα δύο αυτά γκολ, ο προπονητής μας έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα να παίξουν και το υπόλοιπο του παιχνιδιού κύλησε ομαλά, με τους παίκτες να περιμένουν να τελειώσει ο αγώνας για να απολαύσουν τα εδέσματα!

48′ ΓΚΟΛ και 3-1 για τον Απόλλων με σκόρερ τον Ζαρκαδούλα. Επίθεση από αριστερά ο Κοτρότσος έβγαλε τη σέντρα μες τη περιοχή του Αστέρα και ο Ζαρκαδούλας από κοντά πλάσαρε τον Τσερίκου, που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

53′ ΓΚΟΛ και 4-1 με σκόρερ τον Κορομηλά Α. για τον Απόλλων όταν σε λάθος της άμυνάς μας ο σκόρερ έκλεψε τη μπάλα και πέρασε δύο αμυντικούς για να βρεθεί απέναντι στον Τσερίκου πλασάροντας εύκολα για το 4-1.

60′ ΓΚΟΛ και 5-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κορομηλά Α., που κέρδισε ο Τσακανίκας από Τσερίκου που ανετράπη μες τη περιοχή του Αστέρα.

65′ Καλή ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Κουμπαρούλη από αριστερά να ντριπλάρει τον αμυντικό και να δίνει πάσα μες τη περιοχή στον αμαρκάριστο Μπαρμπαρούση, αυτός ξέφυγε αρχικά του Μακρή και ενώ βρέθηκε απέναντι στον Δαραβάλη, πλάσαρε με τον τελευταίο να αποκρούει ενστικτωδώς και να απομακρύνουν τον κίνδυνο οι αμυντικοί.

67′  Κάθετη μπαλιά του Κουτσομπίνα στον Γιαβρούτα σε επίθεση του Αστέρα, μες τη περιοχή αλλά πλάγια δεξιά έπιασε ο Γιαβρούτας το σουτ αλλά πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Απόλλων.

68′ Καλή προσπάθεια για τον Κορομηλά Α. όταν μες τη περιοχή του Αστέρα έπιασε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

73′ Δοκάρι για τον Απόλλων Δοκιμίου, όταν σε επίθεση από αριστερά βρέθηκε μες τη περιοχή αλλά πλάγια ο Κορομηλάς Α., έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Τσερίκου και απομακρύνθηκε από τον Μάντη ο κίνδυνος.

75′ ΓΚΟΛ και 5-2 με σκόρερ τον Μπαρμπαρούση, που εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Δαραβάλη σε δυνατό σουτ του Γιαβρούτα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από τη περιοχή και μόνος μες τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό σκορ.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Γκιάφης, Βασιλείου και Βλαχοδήμος.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ντζιβανάκης) Τσερίκου, Σχώρης (46′ Μπαρμπαρούσης), Κουμπαρούλης, Μάντης, Γερετσιάν, Μαυραγάνης, (66′ Καπάιος), Γιαβρούτας, Παλιάτσας (66′ Καπάι), Ελένης (46′ Σιαμήτρος Β.), Κουτσομπίνας (87′ Τσεκρέζι), Μανέτας.

Στον πάγκο ήταν επίσης οι : Γρίβας, Σιαμήτρος Γ., Παπασπύρος και Ντελής

Απόλλων Δοκιμίου: (Λαυράνος) Δαραβάλης, Κορομηλάς Χ. (46′ Μπαρμπαγιάννης), Βάσσης (46′ Μυλωνάς), Καραχάλιος, Μακρής, Δαλαγιώργος, Κορομηλάς Α., Κορομηλάς Φ., Ζαρκαδούλας (51′ Μπούτσης), Στραβοδήμος (51′ Τσακανίκας), Κοτρότσος

Πηγή: asterasmessolonghi.gr