Δημήτρης Βάσσης | Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ και χρειάζεται τη στήριξη και την προσφορά όλων!

Κατηγορία: Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την αποχώρηση του από την «ενεργό δράση» και τον άτυπο ρόλο των Γενικών Καθηκόντων που είχε στον Απόλλωνα Δοκιμίου γνωστοποίησε μέσα από ανακοίνωση του ο κ. Δημήτρης Βάσσης.

Ο κύριος Δημήτρης τα τελευταία χρονιά ήταν δίπλα στην ομάδα του Δοκιμίου και μέσα από τις φωτογραφίες του, τα βίντεο, αλλά και το αντικειμενικό του ρεπορτάζ από τα παιχνίδια του Απόλλωνα αποτελούσε μια πολύτιμη βοήθεια για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας.

Τα δυο τελευταία χρονιά με αποκορύφωμα την φετινή χρονιά οι αρμοδιότητες αυξήθηκαν και όσο και να ακούγεται υπερβολικό ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλείες, κάτι που όπως είναι λογικό όση ΑΓΑΠΗ να έχεις για αυτό που κάνεις κάποια στιγμή κουράζει πολύ.

Σίγουρα σε κάθε ομάδα υπάρχουν «αφανείς ήρωες», για αυτό καλό θα είναι οι άνθρωποι που τους περιβάλουν να τους βοηθούν στο βαθμό που μπορεί ο καθένας και να μην τους αφήνουν μόνους.

Εμείς από την πλευρά μας ως aitosports.gr θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον κ. Δημήτρη για την πολύτιμη βοήθεια του οπότε αυτή χρειάστηκε.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανακοινωση του:

Μετά από μια πετυχημένη χρονιά, η καλύτερη των τελευταίων 20 χρόνων, και πεπεισμένος ότι και εγώ προσέφερα στην ομάδα του χωριού μου, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση.

Ήταν μια χρονιά όπου με τον άτυπο ρόλο των Γενικών Καθηκόντων στο Δ.Σ. έκανα ότι καλύτερο για να φέρω την ομάδα ως το τέλος του πρωταθλήματος. Mε τη βοήθεια των χορηγών μας καταφέραμε να μη μας λείψει τίποτα από αθλητικό υλικό και η ομάδα να μην έχει κανένα απολύτως χρέος, απεναντίας για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας αφήνω και ένα ασημένιο μαξιλάρι για την επόμενη αθλητική σεζόν.

Εγώ θα είμαι κοντά στην ομάδα κρατώντας μόνο το αθλητικό ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο εμπλουτίζοντας το ήδη υπάρχον αρχείο της ομάδας το οποίο έχω κάνει με πολύ κόπο αρχομένης από το έτος ιδρύσεως.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους ποδοσφαιριστές που παίζουν για τη φανέλα και μόνο τη φανέλα, για να είναι ο ΑΠΟΛΛΩΝ σημαία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον προπονητή Θ. Λαυράνο καθώς και τον γυμναστή Θ. Νταλάκο. Ένα ακόμα ευχαριστώ στους ακούραστους φροντιστές της ομάδας μας. Ιδιαίτερα ευχαριστήρια στον ιατρό καρδιολόγο Μπανιά Δημήτρη, τα Πλυντήρια και Ταπητοκαθαρηστήρια Λιακόπουλος, τον Παναιτωλικό, την Τυροκομική Εταιρία Ρούσσας, την ιχθυοκαλλιέργεια AVRAMAR, το Belos Fruits Center και την πιτσαρία Το Δειλινό αλλά και όλους τους υπόλοιπους χορηγούς.

Τέλος, ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ και χρειάζεται τη στήριξη και την προσφορά όλων αν θέλουμε η ομάδα να έχει συνέχεια και να προχωρήσει. Επίσης, καθένας μας όταν έρχεται η ώρα να αποχωρήσει, να φεύγει πεπεισμένος ότι προσέφερε και άφησε και αυτός κάτι. Τέλος, να ευχαριστήσω για τη συνεργασία το Δ.Σ. και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και κάθε χρονιά να είναι και καλύτερη.

Μετά τιμής,

Δημήτρης Βάσσης