Πανέτοιμος ο Αστέρας για το παιχνίδι με τον Άρη Αιτωλικού

Κατηγορία: Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

 

 ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Τον Άρη Αιτωλικού υποδέχεται ο Αστέρας Μεσολογγίου για το πρωτάθλημα, συγκεκριμένα δε για τη 5η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2020, στις 3:00 μ.μ., στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ” Θ. Πασσιόπουλος”.

Μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας αγώνες, η ομάδα μας επιστρέφει στην έδρα της για να αντιμετωπίσει τους Νησιώτες, ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι αρκετά ενδιαφέρον. Ο προπονητής μας Νίκος Α. Σταμάτης έχει ετοιμάσει εντατικά τους παίκτες για το απαιτητικό αυτό αγώνα, με ένα μοναδικό πρόβλημα απουσίας. Συγκεκριμένα, στη προπόνηση της Τετάρτης ο ποδοσφαιριστής μας Α. Καπάιος τραυματίστηκε -αρχικά έδειχνε σοβαρός ο τραυματισμός- αλλά τελικά αποφεύχθηκαν μάλλον τα χειρότερα. Ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία επάνοδος στον Αλέξη και σύντομα να βρεθεί στις προπονήσεις της ομάδας! Επιστρέφει και τίθεται στη διάθεση του προπονητή μας ο Χ. Αγγελάκης που απουσίασε λόγω τιμωρίας στο προηγούμενο παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης Αιτωλικού ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και είναι μια ομάδα διόλου ευκαταφρόνητη. Αν και νεοφώτιστη στη Κατηγορία διαθέτει αρκετούς έμπειρους παίκτες και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Αστέρα.

Τη προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Μεσολογγίου απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας από την Α.Ε. Αγ. Δημητρίου με 1-1, ενώ ο Άρης Αιτωλικού κέρδισε στην έδρα του με 4-2 τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Ευελπιστούμε όλοι στην ομάδα μας να γίνει ένα καλό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και να επιστρέψουμε στις νίκες στο πρωτάθλημα.