Τον ΑΟ Ρηγανά υποδέχεται στο γήπεδο Αιτωλικού ο Αστέρας Μεσολογγίου

Κατηγορία: Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο Δημοτικό στάδιο Αιτωλικού θα υποδεχθεί ο Αστέρας Μεσολογγίου την ομάδα του Α.Ο. Ρηγανά, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, σήμερα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, στις 3:00 μ.μ., για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Αναμένεται ο καιρός να είναι έντονα βροχερός, γεγονός που θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των παικτών στον αυριανό αγώνα, εφόσον διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας.

Δυστυχώς, η ομάδα μας από τούδε και στο εξής θα χρησιμοποιεί το γήπεδο του Αιτωλικού ως έδρα για τους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλου, καθώς κρίθηκε ακατάλληλο για αγώνες από τη τεχνική ηγεσία και τους παίκτες μας το τερέν του βοηθητικού γηπέδου Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου. Είναι πραγματικά αξιολύπητο μία πόλη, η πρωτεύουσα του Νομού, να μην διαθέτει ένα αξιόλογο και αξιοπρεπές γήπεδο ώστε με ασφάλεια για τους μεν παίκτες να διεξάγεται ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, για δε τους φιλάθλους να μπορούν να το παρακολουθήσουν.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της για το σημαντικό αυτό “εντός” έδρας αγώνα, που είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής καθώς Αστέρας Μεσολογγίου και Α.Ο. Ρηγανά- οι ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος έως τώρα- μοιράζονται τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μετά από 7 αγώνες. Σημαντικές απώλειες για τον Αστέρα Μεσολογγίου είναι ο τραυματίας Γ. Γερετσιάν, καθώς αποχώρησε με θλάση από τον αγώνα στη Κατοχή με τον Τρίκαρδο και ακολουθεί θεραπεία, ο Α. Κοσμάς ενώ για έναν ακόμα αγώνα θα απουσιάσει και ο ανέτοιμος Α. Μαυραγάνης. Όλοι οι παίκτες της αποστολής είναι αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη για τις ανάγκες του σημαντικού αυτού αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Ρηγανά πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία έως σήμερα στο πρωτάθλημα, αν και νεοφώτιστη, διαθέτει ένα αξιόλογο και δυνατό σύνολο, προμηνύοντας έναν δυνατό αγώνα στο γήπεδο του Αιτωλικού.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. Ασημάκης, Μπάκας, Ροκοπάνος.

Χορηγός του αγώνα είναι το cafe/bar Al Vento στο λιμάνι Μεσολογγίου.