Ήττα για την Παλαιοπαναγιά στο Ζευγαράκι

Κατηγορία: Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

 ΑΟ Ζευγαρακιου – ΑΕ Παλαιοπαναγιας 2-0

Για την 13η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς ηττήθηκε εκτός έδρας από τον πρωτοπόρο ΑΟ Ζευγαρακίου με σκορ 2-0. Αρκετές απουσίες για τους φιλοξενούμενους και πολλά παράπονα από τον διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης κ. Προβίδα. Επίσης, στην αρχή του αγώνα κρατήθηκε και 1' σιγή για τα θύματα των Τεμπών.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησαν να πιέζουν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης για να ανοίξουν νωρίς το σκορ. Σε αμυντική διάταξη περισσότερο η ομάδα της Ναυπάκτου, η οποία έπαιξε περισσότερο με αντεπιθέσεις στη διάρκεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13’ με τον Πελεκάνο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζυγουρίτσα, έπειτα από ασίστ του Καμζέλα. Η μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 31’ με τον Σταυρόπουλο να βγαίνει μόνος στην αντεπίθεση απέναντι στον Ρόκκο, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και απέκρουσε ο πορτιέρο των γηπεδούχων. Στο 38’ ο Ζυγουρίτσας απέκρουσε δύσκολα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντόβα, μπλοκάροντας την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της ΑΕΠ ανέβασαν λίγο τον ρυθμό τους και προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση, αλλά και οι γηπεδούχοι πίεζαν αρκετά για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ που θα τους έδινε περισσότερη σιγουριά.

Στο 65’ ο νεοεισελθών Χριστοδούλου μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρόκκου. Ο διαιτητής κ. Προβίδας σφύριξε φάουλ στη συγκεκριμένη φάση σε αμυντικό των γηπεδούχων και δεν μέτρησε το γκολ, μέσα σε πολύ έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου και των παικτών της ΑΕΠ, καθώς θεώρησαν ότι δεν έγινε κανένα φάουλ στον αμυντικό.

Στο 75’ το απευθείας φάουλ του Κατσαβοχρήστου απέκρουσε ενστικτωδώς στο δεξί «Γ» της εστίας του ο Ζυγουρίτσας, διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 83’ ο Κατσαβοχρήστος από κοντά χωρίς ισορροπία ακούμπησε τη μπάλα με το γόνατο, ο Ζυγουρίτσας απέκρουσε, αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή και μέτρησε το γκολ, χωρίς να δείξει κάτι ο βοηθός διαιτητή.

Πολύ έντονες διαμαρτυρίες ξανά από τους φιλοξενούμενους απέναντι στον κ. Προβίδα, αφού θεώρησαν ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή και ο Παπάς στη συγκεκριμένη φάση απώθησε τον διαιτητή και αποβλήθηκε. Τελικά, το γκολ μέτρησε κανονικά από τον διαιτητή.

Στο 88’ ο Πελεκάνος από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζυγουρίτσα, ο οποίος απέκρουσε το κοντινό σουτ του πρώτου πάνω στη γραμμή.

Διατητής: Προβίδας

Βοηθοί διαιτητή: Ροδάτος, Μπρέσιακας

Για την 14η αγωνιστική του 1ου Ομίλου, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα πάρει «ξεκούραστα» τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού η Παιανία Μάστρου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

ΑΟ Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος): Ρόκκος, Καλογεράκης, Πάγια, Καλλιακμάνης, Ντόβας, Παντής, Κουλουκούρας (64’ Μπανάκας), Καμζέλας, Κατσαβοχρήστος, Πελεκάνος, Paja (64’ Παπαευθυμίου).

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Ζυγουρίτσας, Ντζουμάνης, Βαβάτσικος, Λαουρδέκης Β., Καραγιάννης (76’ Μακρυκώστας), Κυρίτσης, Καποδίστριας (76’ Χατζόπουλος), Ρισβάς, Παπαδόπουλος (57’ Παπάς), Γιαννόπουλος, Σταυρόπουλος (57’ Χριστοδούλου).

Πηγή: ΑΕΠ FC / Αθλητική Ένωση Παλαιοπαναγιάς (Facebook)