Ισοπαλία για Αναγέννηση Μεσολογγίου και Μακρυνειακό

Κατηγορία: Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αναγέννηση Μεσολογγίου – ΑΕ Μακρυνειακός 1-1

Ακόμα μια ισοπαλία παραχώρησε στο γήπεδο της η Αναγέννηση Μεσολογγίου που για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας το μεσημέρι της Κυριακής 13/12 υποδέχθηκε την ομάδα του Μακρυνειακού.

Το φιλμ του αγώνα:

2΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Κουμπούλη, μπλοκάρει ο Σταθάτος και θα παίξει γρήγορα την μπάλα με τους γηπεδούχους να βγαίνουν στην κόντρα, σουτ του Μαντέλου με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.

6΄σέντρα από δεξιά του Καλύβα, με τον Κατσαβό να κάνει την κίνηση χωρίς όμως να μπορέσει να έρθει σε επαφή με την μπάλα.

γκολ, ο Μακρής με εκτέλεση φάουλ κάτω από την μεσαία γραμμή θα κάνει το γέμισμα, ο Κατσαβός θα στρώσει την μπάλα στον Σαρρή Δ. που με σουτ θα νικήσει τον Κορα και θα κάνει το 1-0.

11΄καθετη μπαλιά του Δάλλα στον Καλύβα, σέντρα με αποδεκτή τον Κατσαβό, που δεν θα μπορέσει να τελειώσει σωστά την φάση.

18΄φαουλ σε καλή θέση για τους γηπεδούχους, ο Καλύβας θα στείλει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι με τον Σαρρή Δ. να μην μπορεί να την βρει ώστε να την στείλει στα δίχτυα.

32΄μεγαλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ατομική προσπάθεια του Καλύβα από δεξιά και σουτ μέσα από την περιοχή στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά η μπάλα θα επιστρέψει στον ίδιο, θα πασάρει στον Δάλλα που θα παίξει όμορφα το ένα – δυο με τον Κατσαβό που από θέση τετ τα τετ θα αστοχήσει προ κενής εστίας.

42΄ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπούρδου Σ. με την μπάλα να σκάει πρώτα στο έδαφος και μετά στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

50΄μπαλιά στον κενό χώρο για τον Σταμολακάτο, με τον Μακρή με προβολή να αποσπά την μπάλα πριν ο παίκτης των φιλοξενούμενων βγει μόνος του απέναντι στον Σταθάτο.

55΄τεραστια χαμένη ευκαιρία για την Αναγέννηση, ακόμα μια επέλαση από δεξιά του Καλύβα, σέντρα στην καρδία της άμυνας, καρφωτή κεφαλιά του Κατσαβού ο Κορα θα βρει όσο χρειάζεται την μπάλα ώστε να αυτή να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι και να απομακρυνθεί.

60΄σουτ του Οικονόμου, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

70΄ωραια ατομική προσπάθεια του Καραμανόπουλου, το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει άουτ.

75΄ ο Μπούρδος Σ. από θέση τετ τα τετ θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Σταθάτο που θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

80΄γυρισμα από δεξιά του Καλύβα, πλάσε πάνω στην κίνηση του Κατσαβού άουτ.

81΄γκολ, σέντρα από αριστερά του Οικονόμου στην καρδία της άμυνας της Αναγέννησης, με πλασέ ο Μπούρδος Σ. θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

Στο 94΄ θα έχουμε έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο των φιλοξενούμενων προς το πρόσωπο του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Γκιάφη που θα στοιχήσει και την αποβολή του προπονητή της ομάδας κ. Κουρνέτα, καθώς υποστηρίζουν ότι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων που τραυματίστηκε στο τελείωμα της φάσης άφησε την μπάλα χωρίς να έχει σφυρίξει ο διαιτητής, όποτε το πλάσε του Καραμανόπουλου που κατέληξε στα δίχτυα θα έπρεπε να μέτρηση ως γκολ, με τον ρέφερι να αναφέρει ότι έχει διακόψει το παιχνίδι πριν να διαδραματιστούν όλα αυτά.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Σούζας και Βασιλόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Μάκης Κουρνέτας) Σταθάτος, Μαντέλος, Κουλιαμπάς (46΄Παπαδάτος), Σαρρής Λ, Κατσάνος, Μακρής, Καλύβας, Σαρρής Δ (58΄Καραμανόπουλος), Κατσαβός, Μωραϊτης, Δάλλας (79΄Ρήγας).

ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ: Κορα Α, Μυλωνάς (66΄Μπακόλας Σ.), Οικονόμου, Πολύζος, Σταμολακάτος, Πλατανιάς, Κορα, Μπούρδος (50΄Μπακόλας Λ.), Μπούρδος Σ, Κούμπουλης (82΄Πυργάς), Πέττας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου