Άριστες εντυπώσεις άφησε στο ΠΑΟΚ ο 10χρονος Λευτέρης Αναγνωστόπουλος

Κατηγορία: Τμήματα Υποδομής

 

Για 3 ημέρες δοκιμάστηκε στην Ακαδημία του Π.Α.Ο.Κ. στη Θεσσαλονίκη, ο νεαρός μέσος του Αστέρα ΜεσολογγίουΛευτέρης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος άφησε άριστες εντυπώσεις, στους υπευθύνους και προπονητές της ακαδημίας του Π.Α.Ο.Κ., για  την ετοιμότητα και την τεχνική του κατάρτιση. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και ο ποδοσφαιριστής ανταποκρίθηκε σε αυτή την ευκαιρία.

Ο Λευτέρης Αναγνωστόπουλος είναι γεννημένος το 2012 και προπονείται στις Ακαδημίες της ομάδας μας εδώ και 4 χρόνια. Ξεχωρίζει ήδη για το ταλέντο του και τις δυνατότητές του,  με το μέλλον του να προοιωνίζεται ελπιδοφόρο.

Ο Λευτέρης πήρε μέρος στις προπονήσεις των τμημάτων Κ -10 , συμμετείχε σε φιλικό παιχνίδι και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου πιστή στο όραμα του και την φιλοσοφία της που έχει να κάνει με τις ακαδημίες και το μέλλον του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν τον Λευτέρη να ζήσει αυτή την υπέροχη εμπειρία!

Το συγκεκριμένο γεγονός μας γεμίζει με χαρά γιατί βλέπουμε ότι η σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνετε τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία μας σιγά σιγά αποδίδει καρπούς. Σε καθεστώς αξιολόγησης υπάρχουν πολλά παιδιά της Ακαδημίας μας που με τη σωστή καθοδήγηση από τους προπονητές τους καταφέρνουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.