Χαρίλαος Τρικούπης: Συνεχίζονται οι εγγραφές στο τμήμα του Στίβου!

Κατηγορία: ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

 

Ο Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου θα λειτουργήσει και εφέτος το τμήμα Στίβου, που περιλαμβάνει την Ακαδημία Μικρών Παιδιών και την Αγωνιστική Ομάδα.

Ο Στίβος του Χ. Τρικούπη, αποτελεί μέλος της Ομοσπονδίας Στίβου (ΣΕΓΑΣ) και είναι το πιο παλιό του τμήμα, με αθλητική ιστορία εξήντα και πλέον ετών. Έχει δώσει πολλούς αθλητές-αθλήτριες, που ανεδείχθησαν πρωταθλητές-πρωταθλήτριες Ελλάδος και υπήρξαν μέλη της Εθνικής Ομάδας Στίβου.

Το αγώνισμα του στίβου περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα αγωνισμάτων και η προπόνηση παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία δράσεων και ασκήσεων. Μέσα από το στίβο τα παιδιά αθλούνται, κάνουν νέους φίλους, διασκεδάζουν και ψυχαγωγούνται, βάζοντας προοδευτικά νέα όρια και στόχους. Εξελίσσονται σωματικά και ψυχικά, διατηρώντας έτσι την υγεία τους σε υψηλά επίπεδα. Μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες μαθαίνουν την αυτοπειθαρχία και τον σεβασμό απέναντι σε συναθλητές και αντιπάλους. Τέλος ο στίβος συχνά αποτελεί σκαλοπάτι για την πρόοδο και την εξέλιξη αθλητών-αθλητριών πολλών άλλων αθλημάτων.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο ΔΑΚ Μεσολογγίου (Κεντρικό γήπεδο & Αίθουσα Βισβίκη) και θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 30/9 στις 17:00 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Το οριστικό πρόγραμμα των προπονήσεων θα ανακοινωθεί στις 25/9.

Υπεύθυνος προπονητής θα είναι ο Ερωτόκριτος Νικολόπουλος.

Ο κος Νικολόπουλος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής Β/θμιας και Γ/θμιας εκπαίδευσης και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην εκπαίδευση. Έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή στίβου και προπονητική εμπειρία-ασχολία τριάντα ετών. Έχει διατελέσει σωματειακός προπονητής ΣΕΓΑΣ για δεκατρία χρόνια, καθώς και υπεύθυνος τέλεσης αγώνων στίβου Α/θμιας, Β/θμιας αλλά και ομίλων ΣΕΓΑΣ νομού Αιτωλ/νίας. Τέλος, έχει συμμετάσχει ως προπονητής στίβου σε τέσσερις Πανελλήνιες Πανεπιστημιάδες με τα ΤΕΙ Μεσολογγίου.

---

Πληροφορίες - Εγγραφές:

https://bit.ly/Academies_Form

Τηλ. Γραμματείας Εγγραφών: 698 7996660

Ημέρες & Ώρες Επικοινωνίας: Δευτέρα – Σάββατο 11:00 – 13:00

Διεύθυνση Γραφείων: Ιωσήφ Ρωγών 3

Επίσης τηλεφωνικά στο 6944141017 τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες.

---

Ευχόμαστε να γνωριστούμε σύντομα, έτσι ώστε όλοι μαζί πλέον να αγωνιστούμε για την πρόοδο των νέων παιδιών, αλλά και την άνοδο του αθλητισμού στην περιοχή μας.