Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Χαρίλαου Τρικούπη

Κατηγορία: ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

 

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ανακοίνωσε η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, με την ομάδα του Μεσολογγίου να υποδέχεται στις 22-29/9 τον ΑΟ Αγρινίου και το Κοροϊβο αντίστοιχα, ενώ θα αντιμετωπίσει και εκτός στις 25/9 το Παγκράτι, στις 26/9 τον Πανερυθραϊκό για να ολοκλήρωση τα φιλικά στις 2/10 απέναντι στον Κόροϊβο.

Δείτε αναλυτικά τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύσουν για τα δυο εντος έδρας παιχνίδια τα οποία θα γίνουν παρουσία κόσμου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει η ομάδα μας τις επόμενες ημέρες.

Οι δύο εντός έδρας αγώνες (22.09 με Αγρίνιο & 29.09 με Κόροιβο) θα είναι ανοικτές για το κοινό.

Οδηγίες

*Οι ενήλικοι (18 και άνω) θα πρέπει να έχουν μαζί τους, σε ψηφιακή μορφή ή τυπωμένο, το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο κ.λ.π.).

**Οι ανήλικοι 13 έως 17, θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό PCR TEST 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών, πριν από τον εκάστοτε αγώνα

***Οι ανήλικοι έως και 12 ετών, επιτρέπεται να εισέλθουν στο γήπεδο και με αρνητικό self test, που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.