Δυο ακόμα κινήσεις για την ολοκλήρωση του ρόστερ για τον Χαρίλαο Τρικούπη!

Κατηγορία: ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

 

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη, με τους ανθρώπους του συλλόγου να βρίσκονται στην αναζήτηση ακόμα δυο παικτών για την ολοκλήρωση του φετινού ροστερ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ηλίας Μουτσιος σε συνεργασία με την διοίκηση είναι σε ανοιχτή γραμμή για την απόκτηση ενός σέντερ και ενός γκαρντ.

Για την θέση του σέντερ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος έχει εντοπιστεί, και εκτός απροόπτου τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η ολοκλήρωση της συμφωνίας. Πρόκειται για νεαρό υψηλόσωμο ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή οποίος ανήκε σε ομάδα της basket league.

Τώρα όσον αφόρα τον παίκτη για την θέση των γκαρντ, τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στην επιφάνεια λογω δημοσιευμάτων το όνομα του Νάσου Μπαζίνα που ανήκει στον Προμηθέα Πατρών, με τους ανθρώπους της ομάδας του Μεσολογγίου όμως να δηλώνουν ότι δεν αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την κάλυψη της εν λογω θέσης.

Πάμε να δούμε πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ μέχρι στιγμής: Ιάσωνας Δημητρακόπουλος, Γιάννης Μολφέτας, Παναγιώτης Ερμέιδης, Αντώνης Καραγεωργίου, Ηλίας Μανιάς, Νίκος Χουχούμης, Περικλή Κουρουπάκη ενώ αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση για τον Γιώργο Γαρέζο συν τις δυο ακόμα προσθήκες.

Αν σε αυτούς συμπεριλάβουμε και τους νεαρούς από την περσινή χρονιά Χρήστο Παγούρα και Κωνσταντίνο Στράτο και τους επίσης νεαρούς Νίκο Διαμαντόπουλο και Χρήστο Ντέκα που αναμένεται να προωθηθούν από τις Ακαδημίες του συλλόγου αυτό θα είναι και το φετινό ρόστερ.