Μούτσιος: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, βρισκόμαστε σε αναζήτηση παικτών»

Κατηγορία: ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Οι δηλώσεις του κόουτς του Χαρίλαου Τρικούπη Ηλία Μούτσιου στο aitosports.gr, για τη νίκη επί του Αμύντα, το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, την προσπάθεια ενίσχυσης από την ομάδα, καθώς και το ευχαριστώ προς τον Τζουλίανο Τόλα και το φίλαθλο κοινό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Με την ευκαιρία που μου δίνεται θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον αθλητή της ομάδας μας Τζουλιανο Τόλα για την άριστη συνεργασία που είχαμε τα δύο αυτά χρόνια και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στην καριέρα, είμαι σίγουρος ότι αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για το μπάσκετ.

Έπειτα να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το χαρακτήρα που έδειξε, την αποφασιστικότητα, και τη θέληση να μην εγκαταλείψουν αλλά να παλεύουν μέσα από δύσκολες αγωνίστηκες συνθήκες και να βγαίνουν νικητές.

Το Σάββατο παίζουμε απέναντι στον Πανιώνιο οπού αποτελεί το απόλυτο φαβορί της κατηγορίας, θέλουμε να δείξουμε ότι μέρα με τη μέρα προοδεύουμε προσπαθώντας να βρούμε λύσεις καθημερινά.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε αναζήτηση αθλητών για την άμεση ενίσχυση της, για τη πλέον το πρόβλημά μας είναι και ποσοτικό ποια. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ πηγαίνει προς τον κόσμο που πραγματικά κατέκλεισε το ΔΑΚ Μεσολογγίου και μας βοήθησε στην πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Αμύντα.

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι η κατηγορία φέτος θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική, και χαιρόμαστε που ο κόσμος το καταλαβαίνει και είναι δίπλα μας στα δύσκολα και τον ευχαριστούμε πολύ.»