Παγούρας: «Αντιμετωπίζουμε τη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»

Κατηγορία: ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Χαρίλαο Τρικούπη το Σάββατο στις 17:00 για την 12η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Η αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τεσσάρων νικών που τους έχει φέρει μόνους πρώτους στη βαθμολογία με 8-3. «Βρισκόμαστε στην κορύφωση μιας δύσκολης περιόδου με πολλούς αγώνες, για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο κι έχουμε μπροστά μας ακόμα μια σκληρή αναμέτρηση. Θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Σε ό,τι αφορά εμένα, έχω αρχίσει και προσαρμόζομαι και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος από την ομάδα μου αλλά και το επίπεδο του πρωταθλήματος της Elite League Ερρίκος Ντυνάν που είναι πολύ υψηλό», τόνισε ο 25χρονος φόργουορντ του Πανιωνίου, Ντε Τζον Ντέιβις.

Οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν μετά τη σημαντική νίκη επί του Αμύντα και θέλουν να συνεχίσουν την αναρρίχησή τους στον πίνακα. «Αντιμετωπίζουμε τη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος που έχει ως αποκλειστικό στόχο την άνοδο στη Basket League. Για ακόμη μια εβδομάδα έχουμε  πολλά προβλήματα τραυματισμών. Θα πάμε στη Νέα Σμύρνη να παίξουμε το παιχνίδι μας και να δούμε τι μπορούμε να κερδίσουμε από αυτό», ανέφερε ο 18χρονος γκαρντ της ομάδας του Μεσολογγίου, Χρήστος Παγούρας.