Αγγελόπουλος: Συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40’, καλώ τους φιλάθλου μας να γεμίσουν το ΔΑΚ

Κατηγορία: ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

 

 

Ο προτελευταίος Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται τον τρίτο Μίλωνα το Σάββατο στις 17:00 για την 19η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί ήττες και χρειάζονται τη νίκη για να ανασάνουν.

«Δυστυχώς τη προηγούμενη αγωνιστική δεν καταφέραμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω βαθμολογικά. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει στηθεί για να πάρει την άνοδο και όπως καταλαβαίνετε ο βαθμός δυσκολίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι μεγάλος. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40’ αν θέλουμε να κερδίσουμε. Καταλαβαίνω ότι φέτος δεν έχουμε δώσει πολλές χαρές στους φιλάθλους μας αλλά τους καλώ και το Σάββατο να γεμίσουν το ΔΑΚ Μεσολογγίου και να είναι ξανά στο πλευρό μας», ανέφερε ο 39χρονος πάουερ φόργουορντ, Νίκος Αγγελόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από νίκη-θρίλερ επί του Κοροίβου και θα ψάξουν την τέταρτη νίκη τους μακριά από τη Νέα Σμύρνη.

«Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες καταφέραμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα κι αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί μείναμε μαζί ενωμένοι σαν ομάδα. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη, όμως θέλουμε τη νίκη για να χτίσουμε ένα νέο σερί. Ο Χαρίλαος Τρικούπης είναι το πρώτο παιχνίδι από μία σειρά τριών αγώνων που θα δώσουμε μέσα σε μία εβδομάδα και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη», τόνισε ο 22χρονος φόργουορντ του Μίλωνα, Ηλίας Πετρίδης.