Σιδηροηλίας: Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στον Κόροϊβο

Κατηγορία: ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

 

Ο Χαρίλαος Τρικούπης φιλοξενεί τον Κόροιβο Αμαλιάδας σε ένα ντέρμπι της περιφέρειας με μεγάλο ενδιαφέρον την Τετάρτη στις 17:00 για την 20η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Μίλωνα στο Μεσολόγγι αναζητούν αντίδραση.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που είναι ψηλά στη βαθμολογία. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για ψυχολογικούς. Ο κόσμος μας όπως έχω διαπιστώσει μέχρι στιγμής είναι φοβερός και είναι δίπλα μας συνεχώς και το περιμένουμε και την Τετάρτη σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι», ανέφερε ο 22χρονος γκαρντ, Γιάννης Σιδηροηλίας.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από σπουδαία νίκη επί του πρωτοπόρου Πανιωνίου και θέλουν να «χτίσουν» πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα.

«Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη το Σάββατο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, τον Πανιώνιο. Ήταν το πρώτο από τα τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα που έχουμε να παίξουμε και ο χρόνος  μας  πιέζει ασφυκτικά  ώστε να προετοιμαστούμε  για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας την Τετάρτη στο Μεσολόγγι. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και όπως έχουμε δει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους ανεξάρτητα από έδρα και βαθμολογία», τόνισε ο 20χρονος γκαρντ του Κοροίβου, Σωτήρης Ναυπλιώτης.