Λενέλ Χένρι: «Μονόδρομος η νίκη με τον Έσπερο Λαμίας»

Κατηγορία: ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Δύο ομάδες που παλεύουν να αποφύγουν τα play out, ο Χαρίλαος Τρικούπης και ο Έσπερος Λαμίας, μονομαχούν για την 23η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, το Σάββατο στις 17:00.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα από τον Ηρακλή και θα ψάξουν την έβδομη νίκη τους στο Μεσολόγγι.

«Επιστρέφουμε στην έδρα μας για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι ένα βαθμό πάνω από εμάς. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών ξανά αλλά έχουμε μάθει πλέον να ζούμε με αυτά. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα γεμίσει ξανά το Δακ Μεσολογγίου και θα μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για τη νίκη που τόσο πολύ χρειαζόμαστε», τόνισε ο 25χρονος φόργουορντ, Λενέλ Χένρι.

Οι φιλοξενούμενοι μετά τη σημαντική νίκη επί του Μίλωνα αναζητούν το τρίτο τους «διπλό» στο πρωτάθλημα.

«Ένα πολύ σημαντικό ματς το Σάββατο απέναντι σε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα όπως είναι ο Χαρίλαος Τρικούπης. Προερχόμαστε από μια σπουδαία νίκη στην έδρα μας απέναντι στον Μίλωνα, που είναι ποιοτική ομάδα και από τους διεκδικητές της ανόδου στην πρώτη κατηγορία. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε κάθε κατοχή, κάθε φάση μετράει απεναντι στον Τρικούπη. Έχουμε τον ίδιο στόχο της παραμονής. Έχει δυνατή έδρα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να περιορίσουμε τον Γκλάσπερ που είναι ένας χαρισματικός σκόρερ και να φτάσουμε σε ένα διπλό που θα μας ανεβάσει πολύ στη βαθμολογία», ανέφερε ο 33χρονος γκαρντ του Εσπέρου Λαμίας, Νώντας Παπαντωνίου.