×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/Galleries/16TR-TEL-PROP
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ραντεβού με την Ιστορία στην Ακράτα για τον Χαρίλαο Τρικούπη (photo)

Κατηγορία: ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

 

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Χαρίλαο Τρικούπη

Πανέτοιμος ο Χαρίλαος Τρικούπης για τον αυριανό αγώνα μπαράζ όπου θα αντιμετωπίσει τον Αθλητικό Όμιλο Τρίτων Αθηνών στο κλειστό γήπεδο Ακράτας, ο οποίος κατετάγη 3ος στον 2ο νότιο όμιλο της Γ´ Εθνικής.

Είναι ο τελευταίος αγώνας της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη για τη φετινή σεζόν και όλοι στην ομάδα θέλουν αύριο το απόγευμα να κλείσουν νικηφόρα την φετινή χρονιά, πανηγυρίζοντας μια νίκη που μπορεί να αποδειχθεί "χρυσάφι" καθώς σε περίπτωση νίκης ο Χαρίλαος Τρικούπης γίνεται ο πρώτος επιλαχών για να ανέβει στη Β´ Εθνική κατηγορία σε περίπτωση που αδειάσει μια θέση (σενάριο που σύμφωνα με πληροφορίες συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες).

Καταλαβαίνουμε όλοι λοιπόν τη σπουδαιότητα της αυριανής αναμέτρησης που από πολλούς χαρακτηρίζεται και όχι άδικα το αυριανό παιχνίδι ως το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία του συλλόγου.

Στα αγωνιστικά μετά από σχεδόν 4 μήνες ο κόουτς Ζωντός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίχτες του καθώς τόσο ο Μουράτογλου που είχε τραυματιστεί στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο Κεραυνό Αιγίου, όσο και ο Σταμούλης που ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης τους τελευταίους 2 μήνες λόγω τραυματισμού στο χέρι, αποθεραπεύτηκαν και βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους. Έτσι ο Παναγιώτης Ζωντός για πρώτη φορά μετά τις 10/1 και το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής κόντρα στον Οίαξ Ναυπλίου θα μπορέσει να παρατάξει πλήρης την ομάδα του στο αυριανό παιχνίδι.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και προχθές ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων οι οποίοι σε ένα ακόμα φετινό παιχνίδι της ομάδας αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών, με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας να κάνουν λόγο για παρουσία στο κλειστό της Ακράτας περισσότερων από 300 Μεσολογγιτών οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν ακόμα μια ωραία ατμόσφαιρα.

Διαιτητές του αυριανού μπαράζ ορίστηκαν οι κ.κ Κατραχούρας και Μάλαμας.

Παρακολουθήστε στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί στιγμές από την τελευταία προπόνηση της ομάδας του Μεσολογγίου όπως τις κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του AitoSports.GR.

{gallery}16TR-TEL-PROP{/gallery}