Στην πόρτα της εξόδου οι Ψάλτου και Ζαμπέτης για τον Χαρίλαο Τρικούπη

Κατηγορία: ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

 

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν τις επόμενες ημέρες συμφώνα με πληροφορίες μας από την ομάδα του Μεσολογγίου ο Σερβοέλληνας δυναμικός σέντερ και πρώτος σκόρερ φέτος του Χαρίλαου Τρικούπη Μάρκο Ψάλτου και ο Αθηναίος γκαρντ Γρηγόρης Ζαμπέτης μετά από ένα χρόνο παρουσίας στο Μεσολόγγι.

Οι πληροφορίες του AitoSports.GR αναφέρουν ότι στον Ψάλτου η πρόταση ανανέωσης που του έγινε δεν ικανοποίησε τον Σερβοέλληνα σέντερ με αποτέλεσμα να απαντήσει αρνητικά, που σημαίνει ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται να μείνει και ελεύθερος.

Όσον αφορά το Ζαμπέτη, ο παίχτης δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του κ.Ζωντού για τη νέα χρονιά και έτσι οι δύο πλευρές αναμένεται να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει, το μόνο που απομένει και για τους δυο είναι η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Στα μεταγραφικά, αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ είναι ότι για τους ανθρώπους τις ομάδας προέχουν αυτή την στιγμή οι ανανεώσεις και οι αποδεσμεύσεις, ενώ οι θέσεις στις οποίες αναμένεται να κινηθεί για ενίσχυση σίγουρα η ομάδα με έμπειρους παίκτες είναι σε αυτή του ψηλού και στα γκαρντ.