Οι Καλοκαιρινές δράσεις του Ν.Ο Μεσολογγίου

Ενημερώνουμε τα μέλη μας και τους φίλους μας για τις μέχρι τώρα προγραμματισμένες καλοκαιρινές δράσεις μας.

1) Τον Ιούνιο προγραμματίζουμε να διοργανώσουμε τον 2ο Μαραθώνιο canoe kayak open race Μεσολόγγι - Αιτωλικό, με πανελλήνιες συμμετοχές.

2) Στις 18-19/6 θα συμμετέχουμε στον ιστιοπλοϊκό αγώνα Α/Θ IONIAN REGATTA 2016 με το πλήρωμα μας και το σκάφος μας. Μετά το τέλος της 2ης ιστιοδρομίας που θα γίνει στον κόλπο του Αστακού, προγραμματίζουμε να επισκεφτούμε τον Κάλαμο.

3) Στις 22-24 Ιουλίου θα διοργανώσουμε όπως κάθε χρόνο, στην Λ/Θ της Κλείσοβας το μεγαλύτερο ναυταθλητικό γεγονός στην Δυτική Ελλάδα. Το 20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κάνοε - Καγιάκ Σπριντ και το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης SUP. Εκτιμάται ότι θα συμμετέχουν πάνω από 700 αθλητές και με τους συνοδούς τους θα ξεπεράσουν τα 1200 άτομα που θα επισκεφτούν το Μεσολόγγι εκείνο το τριήμερο.

4) Επαναλειτουργούμε το τμήμα υδατοσφαίρισης και η ομάδα μας θα λάβει μέρος στο Εθνικό πρωτάθλημα 3ης κατηγορίας με αξιώσεις, επίσης η κολυμβητική μας παιδική ομάδα θα λάβει μέρος στα περιφερειακά πρωταθλήματα και διοργανώσεις . Το τερέν της υδατοσφαίρισης θα στηθεί από Δευτέρα 29/5, στο θαλάσσιο χώρο απέναντι από το δασάκι.

5) Προγραμματίζουμε να δημιουργήσουμε άμεσα τμήμα ιστιοσανίδας, kite surf και αυτόνομης κατάδυσης.

6) Η παιδική μας ομάδα καγιάκ ήρεμων νερών συνεχίζει τις προπονήσεις της στο προπονητικό πεδίο της Κλείσοβας. Όποιος μικρός μας φίλος θέλει να έρθει σε επαφή με το άθλημα του canoe kayak flat water, να έρθει την Κυριακή 28/5 και ώρα 10.00 - 12.00 στην Κλείσοβα.

Για εμάς το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ν.Ο.Μ, αποτελεί στοίχημα η συνέχιση και η αναβάθμιση όλων αυτών των δράσεων.

Σας καλούμε να υποστηρίξετε την προσπάθειά μας.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr