Συλλυπείται τον Γ. Χρήστου το Μεσολογγίου 2008

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η οικογένεια του Μεσολόγγι 2008  εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του πατέρα του προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΜ Γιώργου Χρήστου , και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Μεσολόγγι 2008 / Κάλεσμα στην κοινωνία!!!

Το Μεσολόγγι 2008 απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους γονείς κοριτσιών, να έρθουν σε επαφή με το μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Οι λόγοι για να μας εμπιστευθείτε το παιδί σας.

ΠΑΩ το παιδί μου στο Μεσολόγγι 2008, γιατί έχει αποδειχθεί ότι σε αυτό, θα βρω το ανθρώπινο πρόσωπο και την σιγουριά που τόσο έχουμε ανάγκη σήμερα.

ΘΕΛΩ να είμαι μέλος της οικογένειας του Μεσολόγγι 2008,  επειδή, αισθάνομαι ότι είμαι μαζί με εκείνους που με τόσα λίγα, έχουν ήδη καταφέρει τόσα πολλά.

ΚΑΤΑΝΟΩ ότι το Μεσολόγγι 2008, στο πρωτάθλημα έχει εξελιχθεί με σταθερότητα αλλά και με επιτυχίες. Κέρδισε την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών, με τον αδιάκοπο αγώνα και την ειλικρίνεια.

ΣΕΒΟΜΑΙ το γεγονός ότι το  Μεσολόγγι 2008, δίνει ευκαιρία σε μικρές κοπέλες, ώστε  να  γνωρίζουν γρήγορα την πρόοδο τους, τον χρόνο ενασχόλησης τους, να είναι κοντά σε αθλητικό επίπεδο, με ευκαιρίες για όλα. Στην ομάδα μας , θα βρεθεί χρόνος και χώρος και για το δικό μου παιδί.

ΕΚΤΙΜΩ ότι το παιδί μου, θα αντιμετωπισθεί με υπομονή στο ξεκίνημα του, καθώς, τίποτα δεν το μαθαίνει κανείς από το σπίτι του και ασπάζομαι ότι η αξία της άθλησης είναι ανεκτίμητη.

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου/ Κορυφαία στιγμή για το ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της περιοχής μας η άνοδος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Μεσολόγγι 2008»

Επ’ ευκαιρία της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της μεγαλειώδους ανόδου της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Μεσολόγγι 2008» στην Α’ Εθνική, η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου επιθυμεί να εκφράσει τα εγκάρδια συγχαρητήριά της σε όλους όσοι συντέλεσαν στο σημαντικό αυτό επίτευγμα.

Πρόκειται για μια σπουδαία κατάκτηση καθώς και κορυφαία στιγμή για το ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, που αν μη τι άλλο γεννά αισθήματα υπερηφάνειας και χαρίζει συγκίνηση στους απανταχού Μεσολογγίτες.

Διακρίσεις σαν κι αυτήν τιμούν τόσο την ίδια την ομάδα, όσο και ολόκληρο τον Δήμο μας, αφού δίνουν προστιθέμενη αξία στον τοπικό αθλητισμό. Ας μην παραλείψουμε δε το γεγονός ότι η μεγάλη αυτή επιτυχία του «Μεσολόγγι 2008» ανεβάζει το επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην πόλη μας, καταρρίπτοντας ταυτόχρονα τα στερεότυπα που θέλουν το συγκεκριμένο άθλημα να είναι αποκλειστικά αντρική υπόθεση.

Αναγνωρίζουμε ότι το σημαντικό αυτό επίτευγμα αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών των αθλητριών, του προπονητή, κ. Γιάννη Γουλή και της Διοίκησης της ομάδας και έρχεται ως επισφράγιση της σκληρής και συλλογικής προσπάθειας που έχουν επιδείξει επί σειρά ετών, ενώ αποδεικνύει περίτρανα ότι η δουλειά, το πείσμα και η επιμονή είναι καθοριστικοί παράγοντες της επιτυχίας.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από τον Τρίκαρδο Κατοχής προς το Μεσολόγγι 2008

Ανακοίνωση:

Το ΔΣ της ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα του Μεσολογγίου, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008, καθώς και τους διοικούντες - τεχνικό team, για την άνοδό της στην Α' Εθνική.

 

Συγχαίρει την ομάδα του Μεσολόγγι 2008 ο Δήμαρχος της Ι.Π Μεσολογγίου

Για την άνοδο της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σε δήλωσή του αναφέρει:

«Η άνοδος της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 στην Α’ Εθνική κατηγορία, επισφράγισε μια εντυπωσιακή διαδρομή των τελευταίων ετών, η οποία χαρακτηρίσθηκε από τη δύναμη, το ταλέντο και την αποφασιστικότητα για την διεκδίκηση της κορυφής. Αποτελεί δε, μια ακόμη εξαιρετική αθλητική διάκριση για την Ιερή πόλη Μεσολογγίου που διατηρεί ταυτόχρονα μια πολυετή παράδοση για τον αθλητισμό μας.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τον προπονητή και τα μέλη του Συλλόγου της ομάδας ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Ά Εθνική κατηγορία».

Πηγή: www.aixmi-news.gr

 

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς την ομάδα του Μεσολόγγι 2008 για την άνοδο από τον σύνδεσμο Πρ. Ποδοσφαίρου Ν. Αιτ/νιας

Ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Αιτ/νιας συγχαίρει την γυναικεία ομάδα Μεσολόγγι 2008 και τον προπονητή της κ. Γουλή Ιωάννη για την άνοδο στην Α΄ Εθνική Κατηγορία και εύχεται  καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα.

 Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ Θ. ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ                      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

 

 

        

 

                             

Τελευταια νεα

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: http://www.aitosports.gr