''Τρίποντο'' στις καθυστερήσεις για την ΑΕΜ επί της Αναγέννησης Θέρμου

 

ΑΕ Μεσολογγίου – Αναγέννηση Θέρμου 2-0

Νίκη με 2-0 για την ΑΕΜ επί της Αναγέννησης Θέρμου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας, με τα δυο γκολ να σημειώνονται στο χρόνο των καθυστερήσεων του αγώνα.

Παιχνίδι χωρίς ρυθμό και άνευρο και από τις δυο ομάδες, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΜ θα έχει μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 19΄όταν η κεφαλιά του Μπαλαούρα από σέντρα του Ζαρκάδα αφού πρώτα σκάσει στο έδαφος θα περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ρυθμός θα παραμείνει ο ίδιος με του φιλοξενούμενους να έχουν οργανωθεί στα μετόπισθεν, και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα.

Στο 65΄η Αναγέννηση σε πλάσε του Ευθυμίου μέσα από την περιοχή και πλάγια θα απολέσει μια μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ. Στο 77΄θα είναι η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, με τον Βρέττας να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 88΄οι φιλοξενούμενοι θα διαμαρτυρηθούν έντονα προς τους γηπεδούχους για μη τήρηση fair play όταν ο Τσοπανάς θα αφήσει την μπάλα βρισκόμενος στο όριο της μεγάλης περιοχής και αριστερά όπως έκανε επίθεση η ομάδα της Αναγέννησης να περάσει άουτ, βλέποντας πεσμένο στην περιοχή τον Τραγουλιά.

Στην αμέσως επόμενη φάση στο 89΄ η ΑΕΜ με τον Μιχαλόπουλο με κεφαλιά θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Για να φτάσουμε στο 93΄όταν η ΑΕΜ με τον Δενδρινό θα κερδίσει το φάουλ λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή και δεξιά, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ζαρκάδας στέλνοντας την μπάλα στην καρδία της περιοχής, ο Μπαλαούρας θα πάρει την κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα να αναπαυτεί στο βάθος της αριστερής γωνίας του Μπαλάφα κανόνας το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για του γηπεδούχους.

Το 2-0 θα έρθει δυο λεπτά αργότερα στο 95΄οταν ο Βασιλάρης θα γίνει κάτοχος της μπάλας λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή και βλέποντας τον Μπαλάφα εκτός εστίας θα κάνει το ανάποδο ψαλιδάκι σημειώνοντας ένα καταπληκτικό γκολ το οποίο εξίσου πανηγυρίστηκε ξέφρενα.

Το φιλμ του αγώνα:

2΄σουτ του Παντή στην αγκαλιά του Ζέρβα.

6΄εκτέλεση φάουλ του Ζαρκάδα στην αγκαλιά του Μπαλάφα.

19΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σέντρα στην περιοχή από δεξιά του Ζαρκάδα, καρφωτή κεφαλιά του Μπαλαούρα με την μπάλα να σκάει στο έδαφος και να περνάει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

43΄σουτ του Ζαρκάδα θα μαζέψει χωρίς δυσκολία ο Μπαλάφας.

60΄σουτ του Ζαρκάδα άουτ.

62΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπυριλιώτη άουτ.

65΄μεγαλη χαμένη εύκαιρα για την Αναγέννηση, όταν το πλάσε μέσα από την περιοχή και πλάγια του Ευθυμίου θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζέρβα.

71΄σουτ του Μαραγιάννη θα μπλοκάρει ο Ζέρβας.

77΄σουτ του Βρέττα με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

87΄σουτ του Ζαρκάδα άουτ.

88΄εντονες διαμαρτυρίες από του φιλοξενούμενους για μη τήρηση του fair play.

89΄τεραστια χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σέντρα του Βασιλάρη στην καρδία της περιοχής, κεφαλιά του Μιχαλόπουλου με την μπάλα να «γλείφει» το αριστερό κάθετο δοκάρι και να περνάει άουτ.

91΄σουτ του Σπυριλιώτη άουτ.

93΄ΓΚΟΟΟΛ, εκτέλεση φάουλ του Ζαρκάδα στην περιοχή, κεφαλιά του Μπαλαούρα και 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

95΄ΓΚΟΛΑΡΑ, ψαλιδάκι λίγο κάτω από την σέντρα του Βασιλάρη που έχει δει τον Μπαλάφα εκτός εστίας, με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας 2-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Σούζας και Λιαλιαμπής.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Μαντέλος (68΄Μπαρμπαρούσης), Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης (60΄Ζέρβας Ν.), Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Γαβρίνας (76΄Βρέττας), Ζαρκάδας, Τραγουλιάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ: ( Τάκης Τσιάκαλος) Μπαλάφας, Καλλιακμάνης Δ., Αριστόπουλος, Ξανθόπουλος, Κουρσάρης, Τσοπανάς, Σπυριλιώτης, Κυτούγιας, Ευθυμίου (90΄Καλλιακμάνης Δ.), Μαραγιάννης (83΄Κούκος), Παντής.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr