Έκοψε την πίτα της η ΑΕΚ Μεσολογγίου

Κατηγορία: Γυναικείο Ποδόσφαιρο

 

Σε μια πολύ όμορφη και οικογενειακή βραδιά στην ταβέρνα «Mελαχρης» στο Μεσολόγγι η ομάδα είχε την ευκαιρία να ξεφύγει για λίγο από την αγωνιστική πίεση και να χαλαρώσει λίγες ημέρες πριν το πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου.

 Τυχερος της βραδιάς ήταν ο βοηθός προπονητή κ. Βύρων Παναγιωτόπουλος ο οποίος κέρδισε το φλουρί και μαζί και ένα ξεχωριστό δώρο προσφορά του Δημάρχου της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου κ.Λυρου Κωνσταντίνου.

Στην όμορφη βραδιά παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ.Λυρος Κωνσταντίνος ο πολιτευτής και πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου κ.Παπαθανασης Αθ., οι αντιδήμαρχοι Μεσολογγίου κα Μελαχρη Περσεφόνη, και κ.Καραπάνος Νίκος, η αντιδήμαρχος Οινιάδων κα Γουργαρη Μεμυ, ο αντιδήμαρχος Αιτωλικού κ.Μασαουτης Χρήστος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ.Παπαχρηστος Τάκης και το μέλος του ΔΣ της ΑΕ Μεσολογγιου κ.Κωτσης Βασίλης.

Αφου χαιρέτησε και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους εκ μέρους της ομάδας ο προπονητής της κ. Γουλης Γιάννης τον λόγο πήραν ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ.Λυρος Κ. και ο πολιτευτής καί πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου κ.Παπαθανασης οι οποίοι χαιρέτησαν και εκθειάζοντας την προσπάθεια της ΑΕΚ Μεσολογγίου πού τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί επάξια τον νομό Αιτωλοακαρνανίας στην Α εθνική κατηγορία.

Την πίτα έκοψαν οι αρχηγοί τής ομάδος Μαρία Γρομητσαρη και Μαρία Μοκκα. Το δε γλέντι κράτησε μέχρι αργά με τίς παίκτριες και την αντιδήμαρχο κα Γουργαρη Μεμυ να δείχνουν καί τίς αρετές τούς στον χορό....

Πηγή: facebook ΑΕΚ Μεσολογγίου