Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ Μεσολογγίου ο Παναγιώτης Λινάρδος

Κατηγορία: Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Το νέο πρότζεκτ τής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μεσολογγιου, πρόβλεπε και θέση του Διευθύνων Συμβούλου και ο πιο κατάλληλος για αυτό είναι ο ποδοσφαιριστής με το πλούσιο βιογραφικό σέ ομάδες της Super League, Super League 2, και τού εξωτερικού αφού αγωνίστηκε στην Σιγκαπούρη και σέ ομάδες της δικής μας Κύπρου, Παναγιώτης Λινάρδος.

Η οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγιου τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγίου:

“Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μεσολογγιου ανακοινώνει ότι νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, με εκτελεστικές αρμοδιότητες, είναι ο κ. Παναγιώτης Λινάρδος.

Η οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγιου τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του>>.. Ο Παναγιώτης Λινάρδος μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ως Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε:

«Ονομάζομαι Παναγιωτης Λιναρδος και ασχολούμαι επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί σε Α και Β εθνική Ελλάδος, καθώς και στο εξωτερικό σε Κύπρο και Σιγκαπούρη.

Παράλληλα έχω σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων.

Θαυμάζοντας αυτά τα χρόνια το σπουδαίο έργο που γίνεται στη γυναικεία ομάδα του Μεσολογγίου από τον κύριο Γουλή και τους συνεργάτες του, εγώ και μια ομάδα νέων ανθρώπων αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε σε αυτή την προσπάθεια.

Σκοπός μας είναι να προάγουμε το ποδόσφαιρο γυναικών αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Να εμπνεύσουμε και να φέρουμε όλο και περισσότερα κορίτσια στο χώρο του ποδοσφαίρου, προσφέροντάς τους ένα υγιές και όσο πιο επαγγελματικό περιβάλλον μπορούμε, έτσι ώστε να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή εντός και εκτός γηπέδου αλλά και να εξελιχθούν ως ποδοσφαιριστές και ως προσωπικότητες εν γενει.

Τέλος, πιστεύω βαθιά πως ο καθένας μας οφείλει να βάζει το λιθαράκι του για μια καλύτερη κοινωνία και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς μέσω του αθλητισμού, με γνώμονα πάντα τις αρχές και τις αξίες που μας διέπουν.»