Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την Χοροεσπερίδα της ΑΕΜ

Μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα έγινε φέτος η Γιορτή της ΑΕΜ στο ξενοδοχείο Θεοξένια. Η διοίκηση της "Κυρίας" επανέφερε φέτος την δημιουργία της Γιορτής, δίνοντας την ευκαιρία σε πλήθος φίλων της να έρθουν κοντά με τη Διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους παίχτες.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Μιχάλης Κιτσινέλης , τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας Δημήτρης Μπάθας, Δημήτρης Μανιάτης, Κώστας Υφαντής, Ηλίας Τσιμόπουλος και Χρήστος Ζαρκαβέλης. Τιμητική Πλακέτα δόθηκε στη μνήμη του αείμνηστου Δημήτρη Βισβίκη για την προσφορά του στο σύλλογο, το βραβείο παρέλαβαν τα παιδιά του, στον Γιάννη Γουλή για την προσφορά του στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο, με τη Άνοδο του Μεσολόγγι 2008 στη Α΄ Εθνική, ενώ τιμήθηκε και ο φροντιστής της ΑΕΜ Ανδρέας Κατσουλάκης.

Ιδιαίτερο Τιμητικό Δίπλωμα δόθηκε στους νεαρούς παίχτες των Ακαδημιών της ΑΕΜ Κωνσταντόπουλο Αλ., Παλιάτσα Μάριο, Παπανικολάου Χαρ., Αργυρόπουλο Γιώργο, Ντρέλια Πέτρο, Παπαχρήστο Ι., Κοινή Στέφ., Ράπτη Περ. και Χρήστου Αντ. για τις επειδόσεις τους στο ποδόσφαιρο και στο σχολείο.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου κ. Καραπάνος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Καρβέλης και Καραπαπάς, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Μπουσμπουρέλης, η Προεδρος του τοπικού συμβουλίου κ.α Άντζελα Καζαντζή, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Τσιπικούνης Ανδρέας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Τάκης Παπαχρήστος και πλήθος παραγόντων, αθλητών και φιλάθλων. Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι.

Το φωτορεπορτάζ επιμελήθηκαν ο Μιχάλης Κιτσινέλης και η Μαρία Γουλή, τους οποίος και ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση των φωτογραφιών.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr