ΑΕΜ: Με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή υποδέχεται τον Ατρ. Αντιρρίου

Με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα μετά τη νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Όμηρο Νεοχωρίου την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχεται το Σάββατο το μεσημέρι στις 15:00 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου τον Ατρόμητο Αντιρρίου στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας η ΑΕΜ.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λείπουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, με τον Γιώργο Γιάκο να μην μπορεί να υπολογίζει εκτός από τον Δημήτρη Ντζιμάνη (θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 2 μήνες) και τον Κώστα Κοντομήτσο ο οποίος έπαθε υποτροπή στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα η επιστροφή του να υπολογίζεται από τη νέα χρονιά.

Προσοχή και προσήλωση στα όσα έχουν δουλέψει για το συγκεκριμένο παιχνίδι ζήτησε από τους παίκτες του ο τεχνικός των κανονιέρηδων, που γνωρίζει ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή και υπολογίσιμη ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές στην κατηγορία, και αυτό αντικατοπτρίζεται και στον βαθμολογικό πίνακα με την ομάδα του Αντιρρίου να βρίσκεται στην 3η θέση με 21 βαθμού.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσοπλάκος, Σούζας και Λιόνας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος – ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου

ΑΟ Ρηγανά – Ηρακλής Αστακού

ΑΕ Μεσολογγίου – Ατρόμητος Αντιρρίου

Απόλλων Θέρμου1957 – Απόλλων Δοκιμίου

ΑΟ Λυγιάς – Αχελώος Αγγελοκάστρου

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

Αράκυνθος Ματαράγκας – Μεδεών Κατούνας

Θύελλα Παραβόλας – Όμηρος Νεοχωρίου 0-3 άνευ αγώνα

Ρεπό: ΑΟ Χάλκειας

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr