Ευρεία νίκη και πρόκριση στο κύπελλο για τον Όμηρο επί του Ναυπακτιακού

Φωτο Αρχείου

Ευρεία νίκη και πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας για τον Όμηρο Νεοχωρίου επί του Ναυπακτιακού Αστέρας το μεσημέρι της Κυριακής 30 Δεκεμβρίου με σκορ 4-0.

Τα τέρματα της αναμέτρησης:

23΄ΓΚΟΛ, γύρισμα στην περιοχή του Μανθόπουλου, ο Γκάτσης θα ανατραπεί από τον Κοκώνη και πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γκάτσης στέλνονταν την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζέρβα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0.

81΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Καβαλιέρη, λάθος συνεννόηση ανάμεσα σε Ζέρβα και Κοκώνη, με σουτ ο Γκάτση μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-0.

83΄ΓΚΟΛ, ωραίος συνδυασμός Βασιλάρη, Γκάτση με τελικό αποδέκτη μέσα στην περιοχή τον Νούλα, με σουτ ο τελευταίος θα κάνει το 3-0.

91΄ΓΚΟΛ, μπαλιά του Τάσου Φράγκου κάτω από τη μεσαία γραμμή για τον Κούση που θα κερδίσει στο σπριντ το Σδρόλια και με πλασέ θα κάνει το τελικό 4-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Κολοσιώνης και Καλαμπόκης.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: (Γιώργος Ζήκος) Δουλιώτης, Καβαλιέρης, Κολοβάκης, Μανθόπουλος, Μπαλαμπάνης (46΄λ.τ Ματσιγκας), Τσώνης, Βασιλάρης (89΄Φράγκος Τ.), Τσίμπιτσης, Σεραφίγκος (87΄Κούσης), Γκάτσης, Βαλτογιάννης (46΄λ.τ Νούλας).

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: (Σίνισα Γκόγκιτς) Ζέρβας, Νικολακόπουλος, Σδρόλια, Κοκώνης (87΄Σίνης), Θεοχάρης (49΄λ.τ Κέλι), Κωστής (50΄λ.τ Κονίδας), Γιαννόπουλος Π., Γιαννόπουλος Π. (79΄Τσιακούμης), Γραμματικόπουλος, Σαμπανέϊ, Γκασούκα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr