Στην Εθνική Κορασίδων Ευθυμίου - Παναγιωτοπούλου - Μαρκουτσά του Μεσολόγγι 2008

Στην Εθνική κορασίδων κλήθηκαν οι τρεις νεαρές παικτριες του Μεσολόγγι 2008, Νεκταρία Ευθυμίου, Άννα-Μαρία Παναγιωτοπούλου και Δήμητρα Μαρκουτσα.

Ύψιστη τιμή και διάκριση για ακόμη μια φορά για τις νεαρές αθλήτριες του Μεσολόγγι 2008 και για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας που τα τελευταία χρόνια επενδύει σε νεαρές παίκτριες και αυτές δικαιώνουν τις προσδοκίες και την φιλοσοφία των ανθρώπων της ομάδας. Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τις νεαρές ποδοσφαιρίστριες της ομάδας για την κλήση τους στην Εθνική Ελλάδος Κορασίδων, εξέδωσε το Μεσολόγγι 2008.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Μεσολόγγι 2008 συγχαίρει τις αθλήτριες του Νεκταρία Ευθυμίου, Άννα-Μαρία Παναγιωτοπούλου, Δήμητρα Μαρκουτσά για την κλήση τους για μια ακόμη φορά στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων (U 16) και τους εύχεται καλή επιτυχία.

Η ανάδειξη αξιόλογων νέων ποδοσφαιριστριών από τις ομάδες αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αναβάθμιση και ισχυροποίηση του Ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου το Μεσολόγγι 2008 δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον συγκεκριμένο τομέα, ευελπιστώντας ότι στο μέλλον και άλλες νεαρές ποδοσφαιρίστριες του θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ, ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ....!!!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr