Χ.Τρικούπης: Πλήγμα με Γκατζιο που μένει εκτός για τουλάχιστον δυο μήνες

Ακόμα ένα δυνατό πλήγμα για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη που για τους επομένους τουλάχιστον δυο μήνες θα στερηθεί την παρουσία του νεαρού ταλαντούχου καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Γκάτζιου.

Ο παίκτης τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου στην Καρδίτσα στα μέσα περίπου του τρίτου δεκαλέπτου και αποχώρισε από το παρκέ με αφόρητους πόνους στο δεξί του χέρι.

Τα μαντάτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν κάταγμα βάσεων 2ου βαθμού με τον νεαρό καλαθοσφαιριστή σήμερα το πρωί να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό του Προμηθέα Πάτρας (ομάδα στην οποία και ανήκει ο Γκάτζιος), με την επιστροφή του στο παρκέ να υπολογίζεται σε τουλάχιστον δυο μήνες από σήμερα.

Ένας ακόμα πονοκέφαλος για τον Ντίνο Καλαμπάκο που βλέπει μετά τον Σαχπατζίδη να χάνει ακόμα ένα πολύτιμο «εργαλείο» κάτω από το καλάθι.

Η συντακτική ομάδα του aitosports.gr εύχεται στον Παναγιώτη περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr