ΑΕΜ | Κόντρα στο Θέρμου για το κύπελλο, μέσα και οι νέοι!

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Θέρμου 1957 για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Χρήστος Ζαπάντης και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία το δεκαήμερο που μεσολάβησε χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της αποχώρησης του Αστέρα Ιτέας από το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής να δουλέψουν πάνω σε αδυναμίες που είχαν εντοπίσει στα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ την ευκαιρία να προσαρμοστούν με την ομάδα είχαν και τα τελευταία μεταγραφικά απόκτημα της ομάδας Ροντρίγκο Φερνάντες και Σωκράτης Πατίλας οι οποίοι θα είναι αύριο κανονικά στην αποστολή της ομάδας, και αναμένονται αμφότεροι να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Συγκέντρωση και σοβαρότητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Χρήστος Ζαπάντης, καθώς το κύπελλο ανέκαθεν είναι ο θεσμός με τις περισσότερες έκπληξης.

Οι αποστολή για το αυριανό παιχνίδι αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι : Μανιάτης, Καρκαλής, Δούρος, Σωτηροπούλος, Μπινιάρος, Λίτσος, Παναγιωτοπουλος Σπ., Παναγιωτοπουλος Κ., Παναγιωτοπουλος Π., Ντζιμάνης, Πατίλας, Χριστογιάννης, Τσιαντής, Πιστιόλης, Φερνάντες, Γεωργούσης, Λούζι, Κολοβάκης, Μάντης, Ζαβιτσάνος.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22/01 στις 14:30 στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θ. Πασσιόπουλος», και διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι κ.κ Προβίδας, Τσιλίκας και Ροδάτος.

Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

Αναλυτικά τα τέσσερα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:

ΑΕ Ευηνοχωρίου – Νέος Αμφίλοχος

ΑΕ Μεσολογγίου – Απόλλων Θέρμου 1957

Αμβρακικός Λουτρού – Ναυπακτιακός Αστέρας

Παναιτωλικός – ΠΑΟ Αγρινίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr