Τα ηλικιακά όρια συμμετοχής της νέας χρονιάς στο ερασιτεχνικό

ΑΡΘΡΟ 19 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Κατά την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021, ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ το άρθρο 19 της Προκήρυξης σύμφωνα με το οποίο είναι υποχρεωτική η συμμετοχή ΔΥΟ (2) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των δέκα εννέα (19) ετών σε όλους τους αγώνες της Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας (στην αρχική ενδεκάδα και σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλαγή μόνο με ποδοσφαιριστή κάτω των 19 ετών).

Σε περίπτωση αδυναμίας χρησιμοποίησης του ενός (1) ή δυο (2) ποδοσφαιριστών, τότε το σωματείο θα αγωνίζεται με δέκα (10) η εννέα (9) ποδοσφαιριστές αντίστοιχα. Σε περίπτωση αποβολής του ενός (1) ή και των δυο (2) αυτών ποδοσφαιριστών ο αγώνας συνεχίζεται χωρίς αυτούς.

Για το Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021 εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία οι γεννηθέντες από 01.01.2001 και εντεύθεν, οι οποίοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Εφ’ όσον διαπιστωθεί παράβαση της διάταξης αυτής , σε βάρος της υπαίτιας ή των υπαίτιων Ομάδων επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από το άρθρο 19 παρ. 13 του Κ.Α.Π. κυρώσεις.

ΑΡΘΡΟ 19 Α ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ Α ΕΡΑΣ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατά την Νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020 – 2021 ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΡΙΟ στους ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στην Α Ερασιτεχνική Κατηγορία με ηλικία άνω των 38 ετων. Επιτρέπεται η συμμετοχή 4 (τεσσάρων) ποδοσφαιριστών με ηλικία άνω των 38 ετών σε κάθε αγώνα.

Για το πρωτάθλημα περιόδου 2020 – 2021 εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία οι γεννηθέντες από 31/12/1982 και πριν , οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Εφ’ όσον διαπιστωθεί παράβαση της διάταξης αυτής , σε βάρος της υπαίτιας ή των υπαίτιων Ομάδων επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από το άρθρο 19 παρ. 13 του Κ.Α.Π. κυρώσεις.

      

 

 

Τελευταια νεα

 

    

    

    

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr