Προπόνηση στο Αγρίνιο με νέο πρόσωπο για Χαρίλαο Τρικούπη!

Την πρώτη του προπόνηση στο ΔΑΚ Αγρινίου πραγματοποίηση το πρωί της Πέμπτης η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, με τους παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου να παίρνουν την πρώτη τους γεύση από το γήπεδο που η ομάδα θα δώσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια την φετινή χρόνια.

Οι εργασίες στο γήπεδο σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας έχουν προχωρήσει σε ποσοστό περίπου 90%, και αναμένεται να είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει αγώνες της Basket League.

Όσον αφορά την περεταίρω μεταγραφική ενίσχυση η ομάδα του Μεσολογγίου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με νεαρό καλαθοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως Σούτινγκ γκαρντ και ως Σμολ φόργουορντ και ο οποίος λαμβάνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας.

Για το τέλος να αναφέρουμε ότι το προσεχές Σάββατο 3 Οκτωβρίου το απόγευμα ο Χαρίλαος Τρικούπης θα μεταβεί στην Πάτρα όπου σε φιλική αναμέτρηση θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Πάτρας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr