Φιλικό ξεμούδιασμα παρουσία Αγραβάνη και Φέργκιουσον για Χ.Τρικούπη (pics)

Φιλικό παιχνίδι περιελάμβανε την Τετάρτη το απόγευμα το πρόγραμμα για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, με την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου να αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Αγρινίου την ομάδα του ΑΟ Αγρινίου.

Οι δυο ομάδες την φετινή χρόνια θα έχουν κοινή έδρα, μιας και η ομάδα του Τρικούπη για τους γνωστούς σε όλους ποια λόγους δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία και για τους δυο προπονητές Ντίνο Καλαμπάκο και Γιάννη Διαμαντάκο να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνεχεία.

Για το ρεπορτάζ και μόνο να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Μεσολογγίου ήταν η νικήτρια με σκορ 68-42, ενώ για τους νεοφώτιστους στην basket league αγωνιστήκαν και οι Γιάννης Αγραβάνης και Τζαζμάρ Φεργκιουσον με τον αμερικανό να κάνει και το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Χαρίλαο Τρικούπη μιας και ο Αγραβανης είχε αγωνιστεί και στο φιλικό με τον Απόλλων Πάτρας.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πατήσει Ελλάδα και ο Κέβιν Λάνγκφορντ, ώστε και αυτός με την σειρά του να ενσωματωθεί με την ομάδα του Χαρίλαου ενόψει της έναρξης του πρωταθληματος στις 17 Οκτωβρίου και το «εντός έδρας» παιχνίδι για την 1η αγωνιστική στο ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν στιγμές από την φιλική αναμέτρηση, όπως τις κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του φίλου μας Θωμά Παππά τον οποίο και ευχαριστούμε παρά πολύ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr