Ήττα με κάτω τα χέρια για την ΑΕΜ

ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου – ΑΕ Μεσολογγίου 4-1

Μια ακόμα κακή εμφάνιση και ήττα με σκορ 4-1 για την ΑΕΜ από την Θύελλα Μοναστηρακίου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνική.

Οι πλειοψηφία των παικτών του Γιώργου Ταράση για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, γνωρίζοντας μια βαρεία ήττα απέναντι σε μια ακόμα νεοφώτιστη ομάδα στη Γ΄Εθνική.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας της Θύελλας σημείωσαν ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει με επιτυχία κατά το παρελθόν τη φανέλα της ομάδας του Μεσολογγίου.

Τα γκολ του αγώνα:

35΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση φάουλ (του οποίου ο καταλογισμός αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους) για την Θύελλα έξω από την περιοχή, έξοδος του Μανιάτη ο οποίος θα προσπαθήσει με τις γροθιές να απομακρύνει τη μπάλα αλλά θα βρεθεί στο έδαφος μετά από σύγκρουση με αντίπαλο, κεφάλια του Κοκώνη Ε. και 1-0. Έντονες διαμαρτίες για μη καταλογισμό φάουλ πάνω στον Μανιάτη από τους φιλοξενούμενους.

56΄ΓΚΟΛ, ανατροπή του Αποστόλη Τσιούνης από Μανιάτης μέσα στην περιοχή και πέναλτι, την εκτέλεση ο ίδιος παίκτης κάνοντας το 2-0.

63΄ΓΚΟΛ, από αριστερά συρτή σέντρα στην περιέχει εξ επαφής με πλασέ ο Καβαλλάρης θα κάνει το 3-0.

68΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ του Κοντογιάννης κεφαλιά Γεωργούση 3-1.

84΄ΓΚΟΛ, ατομική προσπάθεια και συρτό σουτ του Αποστόλη Τσιούνη 4-1.

ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου: (Ηρακλής Στασινός): Καραγκούνης, Κοσυφαρίνης, Βασίλας (87΄Κουτρουλός), Κοκώνης Ε., Μπουρδούβαλης, Κυριαζόπουλος, Τσιούνης Α., Μακρής (65΄Τσιούνης Π.), Μπαρλαγιάννης (76΄ Πρέντζας), Καβαλλάρης, Κοκώνης Κ. (87΄Λιότσος).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΙΟΥ: (Γιώργος Ταράσης) Μανιάτης, Χριστογιάννης, Μελιάδης (75΄Φραγκούλης), Σωτηρόπουλος, Πέκεζ (55΄Κοντογιάννης), Λίτσος, Μπελεβώνης, Ντζιμάνης, Γεωργούσης, Πατίλας, Γράβαλος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr