Κουζέλογλου: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες»

Για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη με το Μεσολόγγι ΒΑΧΙ γράφει στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουζέλογλου.

«Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες»

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Αρχίζει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Μεσολόγγι, που θα γίνει στην έδρα μας. Δουλέψαμε σκληρά ολόκληρη την εβδομάδα και προετοιμαστήκαμε, όπως πρέπει γι’ αυτόν τον αγώνα.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που διαθέτει παίκτες με ταλέντο στην επίθεση, ειδικά στην περιφέρεια, σκοράρουν αρκετά και προσπαθούν να παίξουν γρήγορα. Επομένως θα παίξει καθοριστικό ρόλο ο έλεγχος του ρυθμού.

Αυτό που πρέπει είναι να κάνουμε, είναι να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι από το τζάμπολ μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και να δείξουμε σοβαρότητα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Και παράλληλα, να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του.

Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Το πρόγραμμα στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, οπού υπάρχουν συνεχόμενοι εντός έδρας αγώνες, μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε τη βαθμολογική́ μας θέση και να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Παράλληλα, οι νίκες θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή μας και θα μας δώσουν ώθηση για τις αναμετρήσεις, οι οποίες ακολουθούν.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr