Με στόχο τη νίκη στο Ιβανώφειο το Μεσολόγγι Baxi

Με στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στην Basket League το Μεσολόγγι Baxi φιλοξενείται αύριο Κυριακή στις 17:00 στο Ιβανώφειο από τον Ηρακλή στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου που το πρωί του Σαββάτου αναχώρησε για την πόλη της Θεσσαλονίκης οπού και θα διανυκτερεύσει δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, με τον πολύπειρο τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Η προετοιμασία της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το απόγευμα της ημέρας η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ιβανώφειο.

Κομβικής σημασίας παιχνίδι τόσο για τους φιλοξενούμενους που θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά και τους γηπεδούχους που μετά την σπουδαία νίκη επί του Περιστερίου εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική, μέσα στην εβδομάδα και σε εξ αναβολής παιχνίδι με τον Άρη γνώρισε την εντός έδρας ήττα.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Αγρίνιο η ομάδα του Ηρακλή είχε αποδράσει με «τρίποντη βόμβα» του Χάνλαν στην εκπνοή του παιχνιδιού χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με 68-71.

Διαιτητές της αναμέτρησης οριστήκαν οι κ.κ Κορομηλάς, Τσολάκος και Ξενικάκης.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 13/3

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ιωνικός Hellenic Coin 13/3

Λάρισα Bread Factory - Κολοσσός H Hotels 14/3

Ηρακλής - Μεσολόγγι Baxi 14/3

Λαύριο Megabolt - Περιστέρι BC 14/3

Προμηθέας Πάτρας – ‘Αρης Αναβλήθηκε

Η βαθμολογία

1.Λαύριο Megabolt 28

2.Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 26**

3.ΑΕΚ 26*

4.Περιστέρι BC 25

5.Προμηθέας Πάτρας 23**

6.ΠΑΟΚ 23*

7.Άρης22

8.Ιωνικός Hellenic Coin 22

9.Ηρακλής 22

10.Κολοσσός H Hotels 22

11.Λάρισα Bread Factory 20

12.Μεσολόγγι Baxi 20

Οι ομάδες με αστερίσκο (*) με αγώνα λιγότερο

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr