Ήττα και αποκλεισμός στο κύπελλο για τα Φλαμίνγκο Μεσολογγίου

Προσπάθησαν τα «φλαμίνγκο» του Μεσολογγίου αλλά….γνώρισαν την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο Ελλάδας γυναικών

Το Μεσολόγγι αντιμετώπισε στην 3η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδας τον Αστέρα Τρίπολης μια ομάδα η οποία αποτελεί ένα από τα φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου ήταν μαχητικό, έβγαλε αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και ηττήθηκε με το τελικό σκορ να γράφει 0-3 υπέρ των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα τα «φλαμίνγκο» να μένουν εκτός από τη συνέχεια της διοργάνωσης, τα γκολ για τον Αστέρα πέτυχαν στο 14’ η Καραγιάννη, στο 20’ η Τζαφέρη και στο 77’ η Μπάσκα.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με το Μεσολόγγι να δείχνει από νωρίς ότι αναζητά το γκολ με την πρώτη καλή στιγμή στο ματς να έρχεται στο 4’ μετά από την προσπάθεια της Παπαδογεώργου να βγει τετ α τετ με την τερματοφύλακα του Αστέρα όμως δεν μπόρεσε με το δυνατό πλασέ της να νικήσει την Πετροπούλου και να ανοίξει το σκορ υπέρ των γηπεδούχων. Ο αγώνας συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό προσπαθώντας το Μεσολόγγι να βρει κάποιο χώρο για να δημιουργήσει φάσεις στη περιοχή των αντιπάλων χωρίς αυτό όμως να ανησυχεί ιδιαίτερα τις φιλοξενούμενες καθώς κάλυπταν τις πλευρές που έπρεπε ώστε να μη μπορεί η Χριστοπούλου να συνεργαστεί με την Μοράες Ντε Σόουζα η οποία είναι και η πρώτη σκόρερ για τα «φλαμίνγκο» όπως θα ήθελαν. Δέκα λεπτά μετά την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 14’ η Τζαφέρη βρήκε πολύ όμορφα μέσα στη περιοχή την Καραγιάννη και εκείνη με τη σειρά κάνοντας σουτ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Γκρατσιέλε Ντε Σόουζα ανοίγοντας στο σκορ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Μετά το γκολ τα κορίτσια των «Αρκάδων» συνέχισαν την πίεση σε όλο το γήπεδο αναγκάζοντας τις παίκτριες των «φλαμίνγκο» να μένουν κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους πίσω από τη μεσαία γραμμή και πέντε λεπτά αργότερα στο 20’ δεν άργησαν να βρουν δίχτυα για δεύτερη φορά μετά από εκτέλεση κόρνερ της Δρακονάκη που εκτελώντας χαμηλά βρήκε με πάσα την Τζαφέρη κι εκείνη με ένα πάρα πολύ ωραίο και δυνατό σουτ εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα των γηπεδούχων κι έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της Γκρατσιέλε Ντε Σόουζα χωρίς να της αφήσει περιθώριο αντίδρασης. Το Μεσολόγγι παρά τα δυο γρήγορα τέρματα που δέχτηκε δε το έβαλε κάτω και στο 33’ απείλησε ξανά την εστία της Πετροπούλου με εκτέλεση φάουλ όμως οι κόντρες μέσα στην περιοχή δεν ευνόησαν τις παίκτριες των «φλαμίνγκο» κι έτσι η άμυνα του Αστέρα απομάκρυνε γρήγορα. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου μέσα σε δυο λεπτά στο 39’ και στο 40’ αντίστοιχα οι παίκτριες του Αστέρα έψαξαν κι ένα τρίτο γκολ με την Καραγιάννη να βγαίνει στην αντεπίθεση να πατάει περιοχή αλλά να τη σταματά με ένα εξαιρετικό τάκλιν η Μόκκα εγκαίρως πριν βρει χώρο για σουτ, ένα λεπτό αργότερα ξανά η Τζαφέρη προσπάθησε να βρει με ωραίο γέμισμα στη περιοχή τη Μπάσκα με εκείνη να ακουμπά τη μπάλα όμως η Γκρατσιέλε Ντε Σόουζα βγήκε κι μπλόκαρε.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και με τα δυο γκολ που είχε προηγηθεί ο Αστέρας εξακολουθούσε να παίζει στο ίδιο τέμπο ψάχνοντας κι ένα τρίτο γκολ κυρίως με ενέργειες της Φιγκέιρας που θα κλέιδωνε οριστικά τη πρόκρισή του στην επόμενη φάση τερματίζοντας έτσι κι τις τελευταίες ελπίδες που θα είχαν τα «φλαμινγκο». Μάλιστα, Το Μεσολόγγι είχε μια τεράστια ευκαιρία στο 55’ να μειώσει σε 1-2 βάζοντας φωτιά στο ματς μετά από εκτέλεση φάουλ της Μόκκα με την Παπαδογεώργου να υποδέχεται τη μπάλα χαμηλά να κάνει το σουτ όμως να σημαδεύει στο δοκάρι και έτσι να καταλήγει σε άουτ η μπάλα. Αυτή ήταν και η τελευταία προσπάθεια για την ομάδα του Μεσολογγίου να μειώσει στο σκορ καθώς στο 77’ ο Αστέρας πέτυχε το τρίτο γκολ που έψαχνε για να τελειώσει τον αγώνα μετά από την αμυντική ανισσοροπία που επικράτησε μέσα στη περιοχή του Μεσολογγίου η Πάστρα κατάφερε να βρει με ωραία ασίστ την Μπάσκα κι εκείνη με μια προβολή σε κενή εστία να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φλαμίνγκο Μεσολογγίου (Γιάννης Γουλής) 3-5-2: Da Conceicao Souza Graziele, Μόκκα, Σταυροπούλου, Βασιλείου, Παπαδογεώργου, Παπαϊωάννου (45’ Πολύζου), Moraes De Souza Maynara, Βρανά-Τριανταφύλλου, Χριστοπούλου, Βητοράτου (76’ Μίζαλου), Ροζάκη (35’ Πετσίνη)

Αστέρας Τρίπολης (Dragan Knezevic) 3-4-3: Πετροπούλου, Μελισσού, Varzea-Figueiras (87’ Λαμπράκη), Τζαφέρη, Καραγιάννη, Μοσκοφίδου (87’ Τσαούση), Ματζάνα, Μιχαλοπούλου, Δρακονάκη (60’ Πάστρα), Γούλα, Μπάσκα (78’ Μάλλιαρη).

Επιμέλεια: Έλενα Παπαγεωργίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr